Sådan integreres et diasshow i en Craigslist-udstationering

Tilføjelse af et overbevisende animeret diasshow, der viser dine produkter, er en måde at fange øjet hos Craigslist-købere på. Craigslist, et online klassificeret websted, giver sælgere mulighed for at integrere en række HTML-elementer i et indlæg. En softwarebaseret multimedie-diasshowfilm, såsom Flash, er ikke et af disse elementer. Du kan dog oprette et animeret GIF-diasshow og integrere det i din annonce. Craigslist-seere vil se dit diasshow, når de ser dit indlæg. Flere websteder bygger ikke kun animerede GIF'er til dig, men er også vært for dem.

Opret diasshow

Trin 1

Besøg et websted, der giver dig mulighed for at oprette og være vært for gratis animerede GIF'er. Websteder, der leverer denne service, inkluderer Picasion.com, Gifka.com og Gickr.com.

Trin 2

Klik på webstedets "Gennemse" -knap for at åbne et vindue til filvalg. Dette vindue viser filerne på din harddisk.

Trin 3

Klik på de filer, du vil bruge, og klik derefter på "Åbn". Vinduet med filvalg lukkes og vender tilbage til webstedets hovedside.

Trin 4

Find rullemenuen "Hastighed" på siden. Denne rulleliste giver dig mulighed for at vælge den hastighed, hvormed dine diasshowbilleder skal vises på skærmen. Vælg høje værdier for at få billederne til at vises hurtigt og lavere hastighedsværdier for at få dem til at gå langsommere. Du vil sandsynligvis vælge en langsommere hastighed, der giver Craigslist-købere tid til at studere hvert billede, før diasshowet viser det næste.

Trin 5

Find knappen "Fortsæt", "Opret animation" eller "Vis din animation", der vises på siden. Forskellige sider har forskellige navne til disse knapper. De udfører alle den samme opgave: De giver dig mulighed for at se din diasshow-animation. Klik på knappen. Webstedet viser dit diasshow sammen med et tekstfelt indeholder URL'en til din animerede GIF-fil. Overskriften til det tekstfelt kan vise ordene "Direkte link", "Billedlink" eller anden tekst, der betyder "Link til denne fil."

Kopier URL'en fra det tekstfelt ved hjælp af musen.

Føj diasshow til Craigslist

Trin 1

Naviger til Craigslist, og åbn en af ​​dine annoncer.

Trin 2

Gå til feltet "Bogføringsbeskrivelse", hvor teksten i din annonce er placeret. Indsæt følgende tekst hvor som helst inde i annoncen:

Udskift "xyz.gif" med URL-teksten, du kopierede fra GIF-animationswebstedet. Tilføjelse af dette HTML "img" -tag til dit Craigslist-indlæg integrerer billedet inde i annoncen.

Trin 3

Klik på knappen "Fortsæt" nederst på siden for at få vist en annonce. Du vil se dit diasshow spille inde i annoncen.

Klik på "Rediger igen" for at vende tilbage til den forrige side. Udfyld din annonce og indsend den.