Sådan øges en intern WiFi-antenne

En WiFi-enhed bruger en antenne til at hente WiFi-signalerne til at få adgang til Internettet. Tilfældet med en enhed kan hæmme signalstyrken på en internet-WiFi-antenne. Du kan øge den interne WiFi-antennes evne til at få adgang til WiFi-signaler ved at tilføje en signalstyrkeforstærker. En antenneadapter fra en hobbybutik eller computerbutik er nødvendig, ligesom et par husholdningsartikler. Voksenovervågning anbefales til unge, fordi der bruges skarpe værktøjer.

Trin 1

Læg et ark avis på et bord for at beskytte overfladen. Tøm sodaflasken, og bortskaf hætten.

Trin 2

Stå sodavand på avisen. Mål ned seks inches fra toppen af ​​sodaflasken. Skær gennem sodaflasken ved seks-tommer mærket med værktøjsknivens blad. Kassér bunden af ​​sodaflasken. Vask sodaflaskehalsen ud i ledningsvand og opvaskemiddel. Tør sodaflaskehalsen med et papirhåndklæde.

Trin 3

Skær seks 10 x 4 tommer strimler af aluminiumsfolie ved hjælp af saksen. Skær toppen af ​​snackposen af ​​med saksen. Tøm indholdet af snackposen. Vend snackposen udad, så foliesiden vender udad.

Trin 4

Indsæt enden af ​​antenneadapteren overfor antennekablet i snackposen. Sæt snackposen rundt om antenneadapteren. Fastgør snackposen til antenneadapteren med strimler af cellofantape.

Trin 5

Skub enden af ​​antenneadapteren, der nu er pakket ind i snackposen, ind i hætten på sodavandens flaskehals. Tape antenneadapteren til sodaflaskehalsen med strimler af cellofantape.

Trin 6

Indsæt den stumpe ende af spork i den åbne mund på sodavandens hals. Tape den stumpe ende af spork til enden af ​​antenneadapteren med strimler af cellofantape. Sæt en af ​​strimlerne af aluminiumsfolie i længderetningen rundt om spork og antenneadapter. Krymp siderne af aluminiumsfolien med fingrene for at fastgøre den på plads.

Trin 7

Anbring enden af ​​en strimmel aluminiumsfolie i den åbne mund på sodaflaskehalsen. Fold den anden ende af strimlen af ​​aluminiumsfolie over ydersiden af ​​sodaflaskehalsen. Anbring en anden strimmel aluminiumsfolie i sodavandens hals på samme måde som det blev gjort før, kun en tomme til den ene side af den første strimmel af aluminium. Gentag dette med resten af ​​strimlerne af aluminiumsfolie.

Trin 8

Find placeringen af ​​den interne WiFi-antenne - enhedens instruktionsmanual giver disse oplysninger. Tape enden af ​​antennekablet fra antenneadapteren mod sagen, hvor den interne antenne er placeret med strimler af cellofantape.

Ret den åbne mund på sodaflaskehalsen og spork, der er inde i den, i den generelle retning af WiFi-senderen til det trådløse hjemmenetværk.