Sådan slipper du af med gamle computerskærme

Computere og deres dele bliver forældede over tid. Nyere programmer ophører med at arbejde med tidligere modeller, og du er tvunget til at opgradere din computer. Når du har købt en ny computerskærm, er du tilbage med at undre dig over, hvad du skal gøre med den gamle. Det meste af tiden er den gamle skærm stadig i funktionsdygtig stand. At smide en computerskærm er ikke en god idé. Ikke alene vil du fjerne chancen for, at en mindre heldig kunne bruge skærmen, men skærmen kan have føring i den. Produkter med bly i skal bortskaffes korrekt og ikke i din udvendige skraldespand.

Trin 1

Træk stikket ud af din skærm, og tør den af ​​med en smule sprit og et papirhåndklæde. Du vil have din skærm til at se bedst ud, når du genbruger eller donerer den.

Trin 2

Ring til butikkerne i dit område, der sælger computere. Spørg dem, om de accepterer brugte skærme. Nogle virksomheder tager ødelagte eller brugte skærme fra dig og genbruger dem. Nogle vil endda tilbyde dig en butikskredit for at donere gamle computerdele, såsom en skærm.

Trin 3

Tag din fungerende computerskærm til en lokal genbrugsbutik. Personer, der ikke har råd til en opdateret model, kan købe din brugte skærm mod et mindre gebyr.

Trin 4

Placer en annonce i din lokale avis, der tilbyder skærmen gratis. Du kan gøre dette, selvom skærmen ikke fungerer korrekt. Nogen vil måske redde det til dele.

Besøg Computer Hope, og find et firma i nærheden af ​​dig, der accepterer skærme til genbrug eller donation. Hvis der ikke er nogen virksomheder i nærheden af ​​dig, kan du sende skærmen til en af ​​organisationerne. Du skal betale forsendelses- og ekspeditionsgebyrer.