Instruktioner til Sentry HO700 trådløse hovedtelefoner

Sentry HO700 dynamiske trådløse hovedtelefoner og sender giver dig mulighed for at lytte til musik, radio og video fra op til 50 fod væk fra enheden. Hovedtelefonerne har ingen ledninger, der kan vikles sammen, hvis du ønsker at bevæge dig, mens du lytter til dine yndlingssange. Du kan slutte hovedtelefonerne til en hvilken som helst enhed såsom et tv, MP3-afspiller, stereo eller computer. Det har endda en indbygget FM-radio.

Trin 1

Fjern dækslet til batterirummet på siden af ​​basen, og isæt 9V-batteriet. Brug diagrammet på basen til at bestemme batteriets retning. Brug en lille flad skruetrækker til at fjerne dækslet til batterirummet på hovedtelefonerne. Batterirumdækslet er på ydersiden af ​​en af ​​hovedtelefonerne. Installer AAA-batterierne, og sæt dækslet på igen.

Trin 2

Sæt basen i lydudgangsstikket på din lydenhed, såsom en radio, computer MP3, stereo eller en hvilken som helst enhed med et 1/8 tommer lydstik. Sørg for, at enheden er tændt og afspiller, og at lydstyrken er indstillet til et rimeligt niveau.

Trin 3

Forlæng senderens antenner. Tryk på "ON" -knappen på både basen og den ene side af hovedtelefonerne. Sørg for, at strømindikatoren på begge komponenter lyser.

Juster lydstyrkeknappen på den anden hovedtelefon til det ønskede niveau.