iOS 9.3 Beta 2, OS X 10.11.4 Beta 2, WatchOS 2.2 Beta 2, frigivet til test

Apple har udgivet de andre beta-versioner af iOS 9.3, OS X 10.11.4, tvOS 9.2 beta 2 og WatchOS 2.2 til brugere, der deltager i udviklerens release-testprogrammer til iPhone, iPod, iPod touch, Mac OS X, Apple TV og Apple Watch. De nye bygninger fortsætter med at forbedre funktioner og forbedringer på de respektive operativsystemer, og omfatter flere fejlrettelser.


Udvikler bygger til OS X 10.11.4 beta 2, iOS 9.3 beta 2 og WatchOS 2.2 beta 2 er tilgængelige for download nu fra respekten Apple Developer Center-websteder og kan downloades fra softwaren Opdateringsmekanisme i iOS og App Store på OS X. Offentlige Beta versioner af OS X 10.11.4 beta 2 og iOS 9.3 beta 2 er også tilgængelige via App Store i Mac OS X og Software Update funktionen i iOS Settings.

IOS 9.3 vil indeholde flere nye funktioner, herunder Night Shift-tilstand, der reducerer blåt lys i aftenstimerne a la Flux til Mac og PC, adgangskodebeskyttede noter og multi-bruger logins støtte til uddannelsesmiljøer.

OS X 10.11.4 indeholder support til Live Photos i hele OS X og i Messages app, samt understøttelse af synkronisering til iOS 9.3-enheder.

WatchOS 2.2 synes for det meste at være en fejlfinding, men nogle forbedringer af Maps-appen er inkluderet i den beta-build.

tvOS 9.2 vil omfatte støtte til Bluetooth-tastaturer, men har også til formål at rette fejl og tilbyde forskellige forbedringer af forskellige Apple TV-funktioner.

Separat frigivet Apple også en endelig build af tvOS 9.1.1 til 4. generation Apple TV.

Der er ingen kendt offentlig tidslinje til iOS 9.3 og OS X 10.11.4 endelige versioner, der skal gøres tilgængelige for offentligheden, men typisk går Apple gennem flere beta-builds, før en endelig version afsløres. Der er nogle spekulationer om, at iOS 9.3 vil ankomme sammen med revideret iPad hardware, dog.

IOS 9.2.1 er i øjeblikket den seneste stabile version af iOS, der er tilgængelig til iPhone og iPad enheder, og OS X 10.11.3 er den seneste stabile opbygning af OS X-software til Mac.