Sådan afinstalleres Alert.dll fra Conduit

Hvis din computer kører langsomt, har du muligvis bemærket alert.dll, der er angivet under Processer i din Jobliste. Du har ret i at tro, at dette ikke er en normal Windows-proces. Faktisk er det forbundet med Conduit. Conduit installeres ofte lydløst sammen med andre programmer. Selvom det ikke er angivet som malware, kaprer det din browsers søgefunktion og kører i baggrunden. Alert.dll-processen bruges til at sende oplysninger tilbage til Conduit om din computer og internetforbrug. Fjernelse af denne fil er en del af fjernelse af Conduit fra dit system.

Trin 1

Åbn et File Explorer-vindue, og naviger til følgende placering: “C: \ Program Files (x86) \ Conduit \ Community Alerts \” uden anførselstegn.

Trin 2

Vælg "alarm.dll" -filen og slet den.

Trin 3

Åbn papirkurven, og tøm den for at slette filen fuldstændigt. Papirkurven er som standard på skrivebordsvisningen i Windows.

Trin 4

Åbn dit systems registreringsdatabase. Den anden del af alert.dll er gemt i din registreringsdatabase.

For at åbne registreringsdatabasen skal du trykke på "Windows-R" for at åbne kommandoen Kør. Skriv "regedit.exe" (uden anførselstegn) og tryk på "OK".

Trin 5

Naviger til følgende registreringsdatabasenøgle: “HKEY_CLASSES_ROOT \ Wow6432Node \ CLSID {3c471948-f874-49f5-b338-4f214a2ee0b1} \ InprocServer32” uden anførselstegn.

Find værdien med titlen "Standard" i højre rude. Fremhæv det, og tryk på "Slet".