Hent en filer Original Direct Download-adresse fra Safari i Mac OS X

Har du nogensinde hentet en fil fra internettet, og så nede i vejen ønskede du at kunne hente oprindelsesnedlæsningsadressen? Måske vil du downloade filen eller sende direkte download link til en ven. Uanset årsagen kan du få den downloadede filer-URL og kopiere den til dit udklipsholder nemt i Safari.

Vi skal demonstrere dette på en Mac med OS X, men det er muligt i alle versioner af Safari, der kan downloade filer (Mac OS X, Windows, undskyld iOS).

Kopier en URL-adresse til downloadede filer i Safari til Mac OS X

Opdager filer, der downloades, er lavet ekstraordinært nemt med nyere versioner af Safari. Her er alt, hvad du skal gøre for at kopiere denne webadresse til dit udklipsholder i Mac OS X:

  1. Åbn Safari, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Klik på knappen "Downloads" øverst til højre i et Safari-vindue for at downloade listen over filer
  3. Højreklik på den fil, du vil have oprindelsesadressen til, og vælg "Kopier adresse"
  4. Du kan nu indsætte direkte downloadlink til et andet sted, det være sig en chat, e-mail eller bare tilbage i adresselinjen

Her skal du se i nye versioner af Safari til Mac OS X. Sørg for at klikke på ikonet for lille download-knap, og højreklik på (eller tofinger / alt klik) på den fil, du vil kopiere URL-adressen til:

Direkte webadresser til filer er normalt permanent levende, men nogle websteder, der bruger offsite-opbevaring enten via en CDN eller Amazon, kan have adresser, der udløber efter et bestemt tidsrum. Hvis det er tilfældet, vil du opdage, at linket ikke virker, når du forsøger at downloade filen igen, og du bliver nødt til at finde den igen manuelt.

Dette ser lidt anderledes ud i tidligere versioner af MacOS X, men det virker det samme i alle versioner af Safari, der understøtter hentningen af ​​downloadadresse:

Hvis du ikke downloadede en fil gennem Safari, kan du ofte finde ud af, hvor en fil blev downloadet fra Mac OS X Finder.

Kopier det til dit udklipsholder, indsæt det andetsteds, og væk du går.