Sådan bruges et andet webcam i stedet for computerwebcam

Mange computere, især bærbare computere, er udstyret med indbyggede webkameraer. Imidlertid mangler indbyggede webkameraer nogle af de funktioner, der er tilgængelige i modeller eftermarkedet. Den mest oplagte begrænsning af indbyggede cams er deres faste position. De kan kun se i den retning computeren vender mod, og det er lettere at rotere og placere et lille webcam i modsætning til hele din computer. Aftermarket cams tilbyder også øget opløsning i forhold til de fleste indbyggede modeller. Uanset hvilken grund du vil bruge et eksternt kamera, er sådanne kameraer nemme at installere og bruge, selv sammen med et indbygget webcam.

Trin 1

Tilslut dit webcam til din computer. De fleste webkameraer tilsluttes via en USB-forbindelse, men andre forbindelser såsom Firewire bruges undertiden. Hvis du er usikker, skal du konsultere din dokumentation, selvom propperne til hver type er unikke og ofte indlysende efter visuel observation.

Trin 2

Indsæt installationsdisken, der fulgte med dit webcam. En besked vises på skærmen, der guider dig gennem installationsprocessen for drivere og software.

Trin 3

Start den software, hvor du vil bruge dit webcam. Dette kan være instant messaging-software, et websted, mødesoftware eller et andet softwareprogram med videokonferencer.

Trin 4

Åbn indstillingerne for den software, du bruger, og find afsnittet om videoindstillinger. Denne proces vil variere lidt mellem programmerne, så hvis du har problemer med at finde den, skal du se i hjælpedokumentationen til din software.

Vælg dit kamera som den foretrukne enhed til dit softwareprogram. Igen varierer dette lidt mellem programmer, men du skal finde inden for videoindstillingerne en rulleliste eller et valgfelt, hvor du kan vælge mellem installerede videoenheder.