Sådan slettes alle vira

Virus beskadiger og ødelægger en computer, så den ikke længere kan bruges. Browsing på nettet, download af musik og billeder eller endda bare skrivning af et forskningsoplæg resulterer undertiden i vira. Når en computer er fuld af vira, er det vigtigt at rense systemet og slippe af med vira for at undgå problemer med computeren senere, hvor hele systemet går ned. Der er antivirussoftware, der finder og sletter vira.

Trin 1

Installer og opdater antivirussoftware. Enhver antivirussoftware er passende. Norton Antivirus eller McAfee er gode muligheder. Nogle antivirussoftware vil kræve penge, mens andre er tilgængelige gratis. Opdater softwaren, så den har de mest opdaterede oplysninger om forskellige vira.

Trin 2

Kør en virusscanning. Scan hele computeren, inklusive dokumenter, midlertidige mapper og systemharddiske. Afhængigt af computerens hastighed, mængden af ​​hukommelse og forskellige andre faktorer kan det tage alt fra en halv time til et par timer, indtil scanningen er afsluttet.

Trin 3

Vælg "Fjern alle" eller "Slet alle" i antivirusvinduet. Antivirussen vil udslette alle vira på computeren og slette dem.

Kør en anden scanning for at sikre, at viraerne alle slettes. Hvis der vises flere vira, skal du omformatere computeren og tørre harddisken ren. En omformatering fjerner alt på computeren og gør det som det var, da det blev købt, så brug kun en omformatering, når viraerne ikke slettes.