Sådan læses SIM-hukommelse til mobiltelefoner (5 trin)

Du kan hente kontakter, redde slettede tekstbeskeder og organisere telefonens hukommelse med en SIM-kortlæser. De fleste aktiviteter på din mobiltelefon er gemt på dit Subscriber Identity Module eller SIM-kort. Hver telefon har et SIM-kort, fordi den gemmer abonnentnøglen, der identificerer mobilbrugeren. Når du har købt en SIM-kortlæser, kan du simpelthen skubbe dit SIM-kort ind i enheden og tilslutte det til din computer. Når det er korrekt installeret, kan du læse al den hukommelse, der er gemt på dit SIM-kort.

Trin 1

Køb en SIM-kortlæser. Disse enheder sluttes normalt til en computers USB-port og er i stand til at læse al den hukommelse, der er gemt på et SIM-kort. Dette inkluderer noter, kalenderdatoer, tekstbeskeder og telefonbogskontakter. Disse enheder kan gå overalt mellem $ 5 og $ 100. De fleste omkostninger i området $ 20 til $ 30 fra januar 2010.

Trin 2

Fjern dit SIM-kort fra din mobiltelefon. SIM-kortet er placeret under telefonens batteri. For at fjerne det skal du tage bagsiden af ​​din telefon af og fjerne batteriet. Du vil se et lille kort (et par millimeter langt og bredt) gemt bag på din telefon. Enten skubber den ud af plads, eller fjern den mekanisme, der holder kortet.

Trin 3

Indsæt SIM-kortet i SIM-kortlæseren. De fleste læsere giver dig mulighed for blot at skubbe kortet ind i læseren. Sørg for at indsætte kortet korrekt. Du bliver nødt til at læse instruktionerne til din specifikke SIM-kortlæser for at sikre dig, at du bruger det korrekt.

Trin 4

Tilslut din læser til din computer. Mange læsere kommer med software, som du skal installere, før din computer kan genkende enheden.

Følg vejledningen på din computer for at læse hukommelsen på dit SIM-kort. Nogle SIM-kort er låst og læses ikke af SIM-kortlæseren. Hvis dette er tilfældet, skal du ringe til din tjenesteudbyder for at få en kode for at låse den op.