Sådan slettes alle brugerlogfiler på en Mac

Mac OS har et udførligt applikationsniveau loggingsystem, der overvåger og logger forskellige systemniveau og app niveau funktionalitet, herunder appkrascher, problemer og interne fejl i apps. De fleste af disse loggningsoplysninger er kun relevante for fejlfinding og udviklerbrug og har lidt praktisk brug for den gennemsnitlige Mac-bruger, men når du sender en fejlrapport til en crashed app, er disse typer af logfiler, som generelt er samlet og inkluderet i det sammenbrud rapport eller fejlrapport.

Vi viser dig, hvordan du får adgang til de rå logfiler og sletter disse brugerniveau logfiler fra en Mac. Dette er virkelig rettet mod avancerede Mac-brugere, der ved, hvad de laver med disse logfiler, og hvorfor de måske vil slette dem. Det er ikke rettet mod den gennemsnitlige eller nybegynderbruger overhovedet.


For at være helt klart, er det ikke logger af brugeraktivitet eller noget af den slags. Disse logfiler er næsten helt nedbrud og fejllogger for bestemte apps. På trods af hvad nogle tredjepartsværktøjer kan hævde, er sletning af brugerniveau-logfiler ikke en nødvendig opgave, og det bør heller ikke opmuntres. På samme måde som at rydde cache og rense midlertidige filer på en Mac, er der ingen praktisk fordel at slette logfiler for den gennemsnitlige Mac-bruger, og det store flertal bør ikke gøre det. Hvis du simpelthen vil se logfiler, er det normalt en bedre tilgang til konsol-appen.

Sådan slettes brugerlogger fra Mac OS

Glem ikke at sikkerhedskopiere din Mac, før du begynder. Spring ikke sikkerhedskopi af en Mac, før du fjerner en fil.

  1. Fra Mac Finder trækker du ned "Gå" -menuen og vælger "Gå til mappe"
  2. Indtast den følgende katalogsti nøjagtigt, herunder tilde:
  3. ~/Library/Logs

  4. Vælg selektivt de logfiler, du vil inspicere eller slette, eller alternativt kan du vælge og affald dem alle
  5. Tøm papirkurven som sædvanlig

Det er meget sjældent, at logfiler udvides til en vis urolig størrelse eller være en byrde, så det er usandsynligt, at du vil gendanne et meningsfuldt diskplads ved at slette logfiler, hvilket kan tage op til et par megabyte eller måske endda bare kilobytes.

Mens fjernelse og sletning af logfiler har næsten ingen praktisk fordel, bliver vi spurgt om dette med en vis regelmæssighed. Nogle Mac-brugere kan alligevel ødelægge deres logfiler som en del af en række manuelle rengøringsopgaver, som f.eks. Rydning af caches og midlertidige filer sammen med tømning af webbrowser-caches i Safari eller i Chrome, genstart og som en del af en generel systemvedligeholdelse. Måske er der en placebo-effekt for brugeren med logfiler, men i modsætning til genstart og anden systemvedligeholdelse er der virkelig ingen fordel for dette for de fleste ikke-udviklere.

Hvad er brugerlogfilerne på Mac OS alligevel?

Som tidligere nævnt er de fleste brugerlogfiler logfiler af appnedbrud eller appfejl. Mange af de appfejl, der logges, vil aldrig endda være synlige for brugeren, det er bare baggrundsaktivitet i selve applikationen, der kan svigte eller buggy eller udløse en anden fejl.

Hvis du bruger Quick Look eller TextEdit til at se en af ​​de logfiler, du finder, indeholder den for det meste gibberish fejlmeddelelser, der ikke har nogen praktisk brugerværdi, her er et eksempel på en sådan logfil:

Som du kan se næsten alle disse data er 100% irrelevante og meningsløse til den gennemsnitlige Mac-bruger, er det primært rettet mod programmører og udviklere, der fejler deres apps.

Er sletning af logfiler for at fremskynde min Mac?

Nej, sletning af logfiler øger ikke din Mac. Jeg kan tænke på kun et eksempel, der er specifikt for Terminal-app, hvor det bliver spedt op ved at fjerne specifikke systemlogfiler, og jeg har brugt en Mac siden 1980'erne (ja, en virtuel dinosaur). Som nævnt gentagne gange er der praktisk talt ingen praktisk fordel for den gennemsnitlige bruger at slette brugerlogger på en Mac.

Har du tips, tricks, rådgivning, ritualer eller meninger om sletning og sletning af logfiler fra brugerkonti på en Mac? Lad os vide i kommentarerne!