Få adgang til ordbogen i iOS for hurtigt at se ord op

Siden den 5. store udgivelse af iOS er en fantastisk indbygget ordbogsfunktion let tilgængelig fra Safari, iBooks og de fleste andre apps, du vil bruge på en iPhone, iPad eller iPod touch. Det betyder næste gang du (eller en anden) ser et ord overalt på en iPhone eller iPad, som du vil definere, behøver du ikke at genere at downloade eller starte en separat ordbog-app. Fordi du hurtigt kan få adgang til orddefinitioner direkte fra iOS, og definitionen vil overflade i et hurtigt adgangspanel, der gør det nemt at læse definitionen og derefter hurtigt komme tilbage til læsning af den oprindelige tekst.

Brug af dette trick er utroligt simpelt, og når du kommer på hænge af det, vil du nok få det op ofte, som du læser på din iPhone eller iPad.

Få øjeblikkede orddefinitioner i iOS

Funktionen "Definer" er tilgængelig fra næsten hvor som helst i iOS, så længe teksten kan vælges, kan den typisk defineres. Dette omfatter populære apps som Safari, Pocket, Notes, iBooks og mange, mange flere. Prøv det selv med følgende tre trin proces:

  1. Tryk og hold på ordet for at definere
  2. Vælg "Definer" for at åbne det pågældende ord i ordbogen
  3. Tryk på "Udført" for at afslutte ordbogsappen

Denne funktion virker det samme i den moderne raffinerede UX af nyere iOS udgivelser også, selv om den ser lidt anderledes ud, som du kan se her fra iOS 7 8:

Nu vil du vide betydningen af ​​det pågældende ord og måske bedre forstå, hvorfor ordet blev valgt eller brugt, hvilket resulterede i bedre forståelse og måske endda et bredere ordforråd. Dette burde være utrolig nyttigt for alle, uanset om bare tilfældige læsere, elever, elever, undervisere eller egentlig bare om nogen, siden vi står over for det, er der nogle ord, vi bare ikke kender eller i det mindste ikke forstår i sammenhængen af hvordan et givet ord blev brugt.

Denne hurtige ordbogstrik vil normalt også give derivater af det givne ord, et eksempel på den anvendte definition eller hvordan den vil blive brugt, og en tesaurus, når det er relevant.

Det øjeblikkelige ordbogskoncept skal være kendt for Mac-brugere, hvor en meget lignende funktion er i OS X fra Lion videre, som også indkalder en ordbog med et simpelt trefingerordtryk.

Brugere vil finde dette handy little tip i alle versioner af iOS og OS X herfra, selv om grænsefladen er ændret lidt i de nyeste iOS versioner, forbliver adgangen den samme.