Sådan opbygges et gratis websted med PayPal-integration

Oprettelse af et gratis websted med PayPal-integration er ikke så svært, som du måske tror. Der er mange løsninger tilgængelige baseret på dine individuelle færdigheder og smag. En af de nemmeste og billigste løsninger til nybegyndere af webstedsbyggere er at finde en hosting / web-bygningstjeneste såsom Weebly.com. Weebly giver dig mulighed for at få dit domænenavn, oprette dit websted ved hjælp af træk-og-slip-teknologi og sende på Internettet helt gratis.

Trin 1

Få et domænenavn. Dette er det første skridt til at oprette et websted. Dette er, hvad dit websted vil blive kendt som på Internettet. Dit domænenavn kan fås via en webstedsopbygningsløsning, såsom Weebly.com, gratis, så længe du ikke har noget imod at have tilknyttet webbygningsløsningens navn. For eksempel ved at vælge et gratis domænenavn fra Weebly accepterer du at bruge et åbent navn i Weeblys domæne. Dit wbsites navn vil se sådan ud: ABCsite.weebly.com.

Trin 2

Start dit side design arbejde. Det er bedst at begynde at designe dit websted på papir. Du skal have en god idé om, hvad du vil gøre med din side, inden du begynder at designe den elektronisk. Du skal også beslutte, hvilket formål du vil have dit websted. Ønsker du simpelthen at uddanne enkeltpersoner, når det kommer til dit ekspertiseområde, eller vil du hellere engagere andre eksperter i et diskussionsforum-type miljø? Webbygningswebsteder giver dig mulighed for at designe dine sider, uanset hvordan du vælger, og har en lang række skabeloner, der hjælper dig med at nå dine mål; den enkle gennemgangsvejledning sørger for, at du ikke går glip af noget kritisk, såsom at tilføje en webstedsbeskrivelse til søgemaskiner og nøgleord.

Trin 3

Begynd at opbygge dine sider. Når du har besluttet, hvad du vil have dit websted at tilbyde, skal du begynde at opbygge dine sider online. Træk og slip blot individuelle skabeloner på plads, og begynd derefter at redigere oplysningerne i disse skabeloner. Dit websted begynder at tage form på ingen tid. Når du kommer til de sider, der skal bruges sammen med en PayPal-købsknap eller donationsknap, i stedet for at trække og slippe en grundlæggende skabelon, skal du skifte til indtægtsindstillingen og trække og slippe et produktelement på din side. Du bliver nødt til at oprette forbindelse til din PayPal-konto til det websted, du bygger. Du skal blot redigere dine præferencer på din konto og tilføje dine PayPal-kontooplysninger. Hvis du ikke har en PayPal-konto, kan du tilmelde dig en gratis på www.paypal.com.

Trin 4

Upload fotografier af dine produkter. Nogle bygherrer giver dig mulighed for at uploade fotografier af dine produkter og føje dem til dine produktelementer. Dette er en yderst nyttig funktion, da de fleste kunder kan lide at se, hvad de køber. Tag billeder af dine produkter med et digitalt kamera, overfør dine billeder til din computer via dens USB-forbindelse og upload dem derefter til dit websted via billeduploadværktøjet i produktelementet.

Hold dit indhold frisk. Der er intet, der afviser brugere hurtigere end uaktuelt indhold. Du er nødt til at give nye og nyttige oplysninger og produkter ofte for at holde kunderne tilbage. Du kan indarbejde nogle af dine brugeres spørgsmål i indholdet, hvis du har brug for ideer til nye artikler.