Vis og skjul meddelelsescenter-widgets i dagens visning af Mac OS X

Mac Notification Center har fået widgets i OS X Yosemite, som afsløres, når Meddelelsescenter åbnes, og "I dag" -visningen er valgt. Dette ser ud og fungerer lidt som Widgets i iOS, og disse widgets spænder fra World Clock, Calculator, Weather, Påmindelser, Kalender, Aktier, Social og en til en iTunes-widget, men de kan omfatte tredjeparts widgets, der fulgte med andre Mac apps også. For at få mest muligt ud af Widgets i Notification Center, vil du sikkert tilpasse, hvilke widgets der vises eller skjules for bedre at passe til dine behov og præferencer.

Hvis du ændrer hvilke widgets, der er synlige i OS X Notification Center, er det ikke helt klart, du skal faktisk justere præferencerne for udvidelser snarere end meddelelsescenter. Når du er på det rigtige sted, er det ganske nemt selvom:

  1. Gå til  Apple-menuen og Systemindstillinger, og vælg derefter "Udvidelser"
  2. Klik på "I dag" fra menuen i venstre side
  3. Tjek og fjern markeringen af ​​de widgets, du vil vise i Meddelelsescenter
  4. Alternativt kan du arrangere widgetsne igen ved at trække dem rundt i det samme panel

Åbn meddelelsescentret igen for at se ændringerne. Du kan også lade den stå åben, mens du foretager ændringer i præferencepanelet, selvom visningen i dag i dag vil nogle gange være nødvendigt at opdatere for at vise den foretagne justering.

Alternativt kan du også * vælge at åbne Notificationscenter i OS X og derefter rulle hele vejen ned til "Rediger" indstillingen. Rediger-knappen er ikke altid synlig af en eller anden grund, sandsynligvis en fejl. Den mest pålidelige metode er således gennem Systemindstillinger.

Vær opmærksom på, at widgets til meddelelsescenter er helt adskilte fra widgetsne i Dashboard, som enten kan vises over skrivebordet eller funktionen som sit eget rum inden for missionskontrol. Der er nogle overlapninger med nogle af de særlige widgetfunktioner som Aktier, men for mange brugere er de forskellige nok til at berettige, at de begge er omkring.