Sådan gendannes IBM ThinkPad T42

Virus, malware og spyware kan undertiden gøre et Windows-operativsystem (OS) ubrugeligt. Hvis Windows OS på din IBM ThinkPad T42 er blevet ødelagt eller inficeret af vira, der er svære at fjerne, kan din eneste mulighed være at gendanne den bærbare computers software til fabriksindstillingerne og starte forfra. Heldigvis er det let at gøre på en ThinkPad T42 bærbar computer.

Trin 1

Brænd eller sikkerhedskopier vigtige filer, inden du starter gendannelsen af ​​din IBM ThinkPad T42 til en CD eller DVD. Sikkerhedskopier kun datafiler og ikke programmerne på din computer.

Trin 2

Luk den bærbare computer. Tilslut lysnetadapteren til den bærbare T42.

Trin 3

Genstart computeren, og tryk på knappen "Adgang til IBM" over den øverste række af taster på dit tastatur, når du først ser IBM-logoskærmen. Den korrekte knap på dit tastatur afhænger af den ThinkPad-model, du ejer.

Trin 4

Tryk på pil ned for at flytte markøren til indstillingen "ThinkPad Product Recovery Program" og tryk på "Enter" -tasten. Når "ThinkPad Recovery Menu" vises, skal du trykke på "F11" -tasten for at starte gendannelses- og gendannelsesprocessen.

Følg vejledningen på skærmen for at gendanne ThinkPad T42s hardwareindstillinger og software til fabriksindstillingerne. Når du bliver bedt om det, skal du trykke på en vilkårlig tast på tastaturet for at genstarte den bærbare computer. Lad gendannelsesprocessen afslutte, og vent på computeren starter i Windows.