Sådan indstilles et skarpt atomur

Du kan manuelt eller automatisk indstille et Sharp atomur på få sekunder. Skarpe atomure er designet til at modtage langbølget radiosignaludsendelser fra National Institute of Standards and Technology i Colorado. AM-signalet leverer det nøjagtige tidspunkt til et Sharp atomur fra op til 2.000 miles væk. Sharp foreslår, at du manuelt indstiller tidszone og tid, inden du forsøger at opdatere via radiostyringsfunktionen.

Manuel indstilling

Tryk på "Mode" -knappen på det skarpe atomur for at gå ind i alarmtidstilstanden mærket "AL". Tryk på knappen "Set", indtil du når det ønskede tidszone-bogstav. "P" står for Stillehavet, "M" for Mountain, "C" for Central og "E" er for den østlige tidszone.

Tryk på "Mode" -knappen igen for at vende tilbage til hovedtidsskærmen.

Hold knappen "Set" i 2 sekunder, og slip den, når du bemærker, at timecifret blinker. Tryk på knappen "Juster" for at øge cifrene til den korrekte time. Fortsæt med at rulle gennem tallene, indtil etiketten "AM" eller "PM" på skærmen er korrekt i den time, du indstiller.

Tryk på knappen "Set" for at få minutcifrene til at begynde at blinke. Tryk på knappen "Juster" for at øge cifrene til det korrekte antal minutter efter timen. At trykke på "Set" -knappen igen giver dig mulighed for at bruge "Adjust" -knappen til at ændre sekunder, dato, måned og år.

Tryk på "Mode" -knappen igen for at vende tilbage til hovedtidsskærmen.

Radio sæt

Stå mindst 8 meter fra fjernsyn, computere og anden elektronik for at aktivere radiostyringsindstillingsfunktionen på Sharp atomur. At stå nær et vindue og vente, indtil solen er gået ned, gør det lettere for enheden at modtage signalet.

Tryk på knappen "Modtag" for at starte søgningen efter radiosignalet. Uret søger automatisk i 8 minutter. Vent til satellitlogoet begynder at blinke og tiden til at skifte.

Skub spidsen af ​​en papirclips ind i "Nulstil" -hullet, og tryk på den interne knap, hvis tiden ikke automatisk indstilles efter det første forsøg.

Tryk på knappen "Modtag" igen for at starte søgningen efter radiosignalet. Flyt til et andet sted, eller lad Sharp atomur manuelt indstilles, hvis du ikke er i stand til at modtage et signal efter flere forsøg.

Tips

Rengør det skarpe atomur med en blød klud, og undgå at lade det stå i direkte sollys. Udskift batterierne, når du bemærker, at skærmbilledet begynder at blive svagt.