Aktivér Motion Blur Effect for Launchpad Movements i Mac OS X Lion

Vil du tilføje yderligere øjenkande til Mac OS X Lion's Launchpad-funktion? Åbn Launchpad og tryk på Command + M for at aktivere en bevægelsesfeature, der ses ved forskellige Launchpad-hændelser.

Du kan straks se effekten ved at skubbe mellem Launchpad-skærme eller ved at bruge kommandotil piletasterne til at navigere rundt. Motion blur påvirker også åbning af mapper i Launchpad, da mapperne forår åbne, vil ikonerne blive sløret, da de zoomer ned:

(Ja det er en brugerdefineret Launchpad-mappe baggrund)

Skærmbilleder kun gør motion blur effekten så meget retfærdighed og det er bedst oplevet direkte. Hvis du vil deaktivere uskarpheden, skal du bare trykke på Command + M igen, og du kommer tilbage til standardindstillingen.

Blur effekten blev set i den allerførste introduktion til Mac OS X Lion sidste år på "Tilbage til Mac" -hændelsen, men af ​​en eller anden grund besluttede Apple ikke at aktivere det som standard i forsendelsesversionen af ​​OS X 10.7. Jeg har bemærket, at hvis OS X kører lavt i hukommelsen, eller hvis CPU-brugen er tung, kan bluren være noget hakket, hvilket kan gå for at forklare, hvorfor det ikke er en standardindstilling.

Nyd dette? Tjek nogle flere Launchpad-tricks, mens du er ved det.