Sådan produceres din podcast med Abletons Live-software

Et bemærkelsesværdigt trin med at oprette en podcast, især med det formål at gøre det lydprofessionelt, er at tilføje produktion - såsom baggrundsmusik og indarbejde lydeffekter. Ableton Live har vundet priser for sine musikproduktionsfunktioner (det blev brugt til at producere Beck's Guero), og bot Ableton Live og den enklere version, Ableton Live Lite, kan bruges til podcasting.

Trin 1

Tænk over, hvilke produktionsværdier du vil føje til din podcast for at gøre det mere interessant. Ableton Live giver dig mulighed for at komponere, optage, remixe, improvisere og redigere dine musikalske ideer, så tag et øjeblik til at finde ud af, hvordan du forestiller dig din podcast.

Trin 2

Du kan optage direkte i dette program ved at tilslutte en mikrofon og trykke på record, som er på værktøjslinjen øverst i programmet. Eller hvis du allerede er færdig med din lydoptagelse, kan du bare uploade den til Ableton Live.

Trin 3

Sådan produceres din podcast med Abletons Live-software

Når du har din lydoptagelse, giver Live Lite dig fire lydspor og fire MIDI-spor, som giver dig mulighed for at lege med tempoet i din musik, smide trommesløjfer og lave kreationer med flere spor.

Trin 4

Softwaren er lavet af spor, så hvad du vil gøre er at trække dine lyd- eller prøveklip ind i sporpladserne. Tryk på Play for at høre, hvordan dit valg lyder.

Trin 5

Sådan produceres din podcast med Abletons Live-software

Der er to måder, du kan arbejde på Ableton Live-softwaren på. "Sessionsvisning" giver dig en anden måde at skabe musik uden for den traditionelle lineære tidslinje. Sporene med de lodrette linjer (nær den midterste nederste venstre side) er, hvor dine klip er. Prøv at trække og slippe effekter i realtid - du kan gøre alt dette, mens sporene stadig afspilles.

Trin 6

Et bemærkelsesværdigt trin med at oprette en podcast, især med det formål at gøre det lydprofessionelt, er at tilføje produktion - såsom baggrundsmusik og indarbejde lydeffekter. Ableton Live har vundet priser for sine musikproduktionskapaciteter (det blev brugt til at producere Beck's Guero), og bot Ableton Live og ...

"Arrangement View" er den mere traditionelle måde at redigere og producere lyd på. Dette involverer en lineær tidslinje. Her kan du gå tilbage og redigere alt, indtil du er tilfreds med det.

Trin 7

Når du er færdig, skal du eksportere filen til et korrekt format. Mp3 er et sikkert format til at have dine podcast-filer.

Dernæst kan du udgive podcasten enten på en blog eller et websted, og du kan også nemt oprette et RSS-feed med en udbyder som FeedBurner. Du kan også inkludere din podcast i iTunes Podcast Directory, så iTunes-brugere kan søge efter den.