Stop afbryderknappen Fra at slukke for Mac-skærmen i OS X Mavericks

Tænd / sluk-knappen på nyere MacBook Air- og MacBook Pro-modeller er blevet til en knap på selve tastaturet, der ligger direkte over Delete-tasten. For det meste er dette ikke et problem, men med indførelsen af ​​OS X Mavericks, ved at trykke på denne tænd / sluk-knap, beder man ikke længere dialogboksen Sove / genstart / Luk ned, og i stedet slår den øjeblikkeligt skærmen af, hvilket kan lås skærmen, hvis du har et wake password setup.

For nogle MacBook Air / Pro-brugere betyder denne adfærdsændring, at det ved et uheld er muligt at trykke på tænd / sluk-knappen, er meget mere påtrængende end det var før. Hvis du er en af ​​brugerne, der tilfældigt rammer strømknappen i stedet for slette nøglen fra tid til anden (da de er tæt på hinanden afhængigt af dit tastatur), bliver du lettet over at opdage, at du kan ændre Opførelsen af ​​tænd / sluk-tasten i OS X ved hjælp af en standardkommando. Som enhver anden standardkommandostreng er omstillingen let reversibel, hvis du beslutter dig for, at du ikke kan lide hvordan adfærden justerer, så vi viser dig, hvordan du gør begge dele.

Du skal bruge OS X version 10.9 eller nyere for at få denne kommandostreng arbejde.

Skift Mac Power Button Adfærd i OS X Mavericks

Start terminalen, der findes i mappen Programmer> Hjælpeprogrammer på Mac'en, og indtast den nøjagtige kommando som vist nedenfor:

defaults write com.apple.loginwindow PowerButtonSleepsSystem -bool no

Tryk på Return-tasten for at udføre standardkommandostrengen, ændringer vil træde i kraft med det samme.

Når dette er slået fra, skal du holde tænd / sluk-knappen for et sekund eller to for at aktivere pre-10.9-aktionen for at indkalde søvn, genstart og afbrydelse.

Gå tilbage til standard Mac Power Button Adfærd i OS X

For at vende tilbage til (ny) standardindstillingen, hvis du har tænd / sluk-tasten nede i Mac-skærmen, skal du bruge følgende standardværktøjskommando i stedet:

defaults write com.apple.loginwindow PowerButtonSleepsSystem -bool yes

Du vil bemærke, at den eneste ændring er "ja" versus "nej" -syntaxen knyttet til -bol-flaget, som det er tilfældet med at vende tilbage til andre standardkommandoer. Igen, ændringer træder i kraft straks, og du kommer tilbage til Power nøgle adfærd i Mavericks, hvilket betyder, at øjeblikkelig skærm sover, når knappen tappes.

Jeg opdagede dette på MacWorld efter at have søgt en løsning, der gentagne gange ved en uheld indledte visningsved på en 11 "MacBook Air, hvis du er frustreret over det samme, så prøv det.