Sådan gemmes søgehistorik på min computer

Din computer registrerer midlertidigt alle de søgninger, du udfører. Google opbevarer også sine egne, separate optegnelser over vilkår, du skriver i Googles søgeværktøjslinje. For at gemme en af ​​disse søgninger på din computer skal du foretage de ønskede ændringer i dine internetindstillinger. Din computer gemmer derefter søgehistorik i en mappe og viser sætninger, du har søgt på før, for at hjælpe med hurtigere søgning.

Trin 1

Gem søgehistorik i Internet Explorer ved at klikke på menuen "Funktioner" og vælge "Internetindstillinger". Klik på fanen "Generelt" og klik på knappen "Indstillinger" under "Browserhistorik." Indtast det antal dage, du vil have din computer til at gemme din søgehistorik i feltet ud for "Dage for at gemme sider i historikken." Klik på "OK".

Trin 2

Gem i Mozilla Firefox ved at klikke på "Værktøjer" og vælge "Indstillinger". Vælg fanen "Privatliv". Klik på rullemenuen ud for "Firefox vil:" og vælg "Husk historik" for at huske alt, eller vælg "Brug brugerdefinerede indstillinger til historik" for at begrænse, hvad din computer gemmer.

Trin 3

Vælg "Husk søgning og formularhistorik" i Firefox, hvis du vælger brugerdefinerede indstillinger. Dette fortæller din computer at gemme alt, hvad du lægger i et søgefelt. Denne mulighed giver dig mulighed for at gemme alle søgninger, uanset hvilken søgemaskine du brugte. Marker indstillingen "Husk ved at søge i mindst ... dage" og skriv det antal dage, du vil gemme din browserhistorik. Klik på "OK".

Trin 4

Gem søgehistorik i Google-søgeværktøjslinjen ved at klikke på skruenøgleikonet. Vælg fanen "Søg". Klik på "Gem søgehistorik på min computer", og alle Google-søgninger gemmes på din computer.

Klik på knappen "Start" på din computer, og vælg "Computer". Søg efter "Midlertidige internetfiler" i søgefeltet. Dobbeltklik på mappen for at se alle dine gemte midlertidige internetfiler. Denne mappe giver dig også mulighed for at slette de søgninger, du ikke vil gemme på din computer.