Sådan får du vist e-mails med vedhæftede filer i Mail til iOS

En valgfri indbakke sortering indstilling er tilgængelig for Mail brugere i IOS, som gør det muligt for hurtigt at se kun e-mails, der indeholder en vedhæftet fil. Dette giver en nem måde at finde bestemte typer af e-mails med vedhæftede filer af enhver art uden at skulle bruge søgefunktionen eller gennemse de almindelige indbakke, og det burde være nyttigt for mange brugere af iPhone, iPad og iPod touch.


Før du kan få adgang til og kun se e-mails med vedhæftede filer, skal du først aktivere den valgfrie sorteringspostkasse i Mail-appen på iPhone eller iPad.

Aktivér en vedhæftede indbakke i mail til iOS for kun at få vist e-mails med vedhæftede filer

  1. Åbn Mail-appen i iOS som normalt, dette skal åbne for dit normale "Alle indbakke" -visning, og tryk derefter på knappen "Mailboxes"
  2. Tryk på "Rediger" og rul ned for at finde og tryk på "Vedhæftede filer", så der vises en blå markering ud for den, og tryk derefter på "Udført"
  3. Tilbage i postkasseskærmen, tryk på "Vedhæftede filer" for kun at se e-mails, der har medtaget vedhæftede filer i iOS Mail-appen

For os, der arbejder med mange vedhæftede filer i iOS Mail, er dette en rigtig god funktion, og det gør det også nemt at gemme vedhæftede filer til iCloud hurtigt, da du ikke behøver at vade gennem en større indbakke med andre e-mails. Det er også praktisk at sortere gennem dokumenter for at markere eller logge og returnere via Mail.

Hvis du ofte finder brug af indbakken vedhæftede filer ofte, kan du omarrangere den, så den vises højere i postkasselisten over e-mail-appen.

Som normalt, når du skifter indbakke og postkasser, vil du sandsynligvis gerne trykke på og vende tilbage til afsnittet "Alle indbakker", når du er færdig. Ellers vil du kun se nye e-mails, der indeholder vedhæftede filer, hvis det forbliver den aktive postkasse på skærmen.

Denne sorteringsfunktion ligner kun visning af e-mails fra VIP-kontakter og arkiverede meddelelser, som også er valgfrie indbakke sorteringsindstillinger tilgængelige i postkasser skærmen.