Skift skærmopløsningen fra menulinjen igen i OS X Mountain Lion

Som nogle af jer utvivlsomt har bemærket fjernede OS X Mountain Lion artiklen Displays menulinje, som giver dig mulighed for hurtigt at ændre skærmopløsninger fra en rullemenu til rådighed system bredt i OS X. Hvis du savner den funktion, vil du være glad for at opdage en frit tilgængelig app er på Mac App Store for at give den samme funktion igen. Called Display Menu, det giver mulighed for at skifte skærmopløsninger på enhver skærm, der er sluttet til Mac, herunder den indbyggede skærm. Det forbedrer også på det gamle Apple-menuelement ved at fortælle, hvad billedformatet er for hver opløsning, og ved at give dig mulighed for hurtigt at skifte Mirror Displays til og fra.

  • Hent skærmmenuen gratis fra Mac App Store

Generelt vil du altid holde din Mac-skærm ved den optimale native opløsning, men mange designere, videoproducenter, synshandicappede personer og endog forældre til unge børn finder ofte, at skærmopløsning er en vigtig opgave. Denne app gør det hurtigt og nemt igen som de gode gamle dage.

Hvorfor fjernede Apple denne funktion fra OS X 10.8? Hvem ved, det kunne være relateret til kommende nethinden, men måske er det væk af samme grund, at batteriets tidindikator blev fjernet, eller af samme grund de fejlagtigt fjernet. Gem For kun at genindføje den igen senere. For dem der undrer sig, vises menupunktet Displays faktisk stadig i Mountain Lion gemt i / System / Library / CoreServices / Menu Extras / men det forbliver bare åbent og hurtigt krasjer ved lanceringen.

Tak for tipet Rahid