Sådan sendes e-mail til et faxnummer

Afsendelse af e-mails til faxnumre kan være en god måde at sende korrespondance på. Der er mange online-leverandører, der tilbyder denne type tjenester og inkluderer muligheden for at modtage faxer til din e-mail-konto. Nogle leverandører tilbyder applikationer, der kan integreres i Microsoft Office-produkter, så du kan sende e-mailen direkte fra produktet.

MyFax giver dig mulighed for at sende faxer online mod et månedligt gebyr. Dette firma tilbyder en prøveversion, så du kan teste softwaren for at se, om den opfylder dine behov. Ved hjælp af deres online interface kan du nemt sende en e-mail til et faxnummer. Hvis du beslutter at bruge dette produkt sammen med Microsoft Office, kan du downloade et program for at integrere det med dine Microsoft Office-produkter. Når du sender e-mails, kan du vælge blandt hundreder af faxforsider, der kan tilpasses.

Efax er et online internetfaxfirma, der giver dig mulighed for at sende faxer online til nominelt gebyr. Afsendelse af en e-mail til et faxnummer sker ved at tilføje @ efaxsend.com i slutningen af ​​modtagerens faxnummer. Når du sender e-mailen, modtager modtageren en fax på deres faxmaskine.

MetroFax tilbyder faxafsendelse via internet. Disse tjenester tilbydes mod et månedligt gebyr. Med en 99,5% oppetid er din fax næsten garanteret igennem uden travle signaler. Denne service bruges online, så der er ingen software, der kan downloades på din computer.

FaxZero tilbyder en gratis faxafsendelse online. Årsagen til, at denne tjeneste er gratis, er, at virksomheden placerer reklamer på faxforsiden. Du er begrænset til kun at sende to faxer om dagen, og de er begrænset til maksimalt tre sider pr. Fax. Der er en premiumbetalt tjeneste, hvor du betaler pr. Sendt fax, og den begrænser dine faxer til 15 sider pr. Sendt fax. Brug af premium-tjenesten fjerner annoncen fra forsiden.