Hvordan Jailbreak iOS 9 på iPhone og iPad med Pangu

En jailbreak er blevet frigivet til alle kompatible iPhone, iPad og iPod touch-modeller, der kører iOS 9, iOS 9.0.1 og iOS 9.0.2. Ankomst fra Kina er Pangu jailbreak den første til iOS 9 og iPhone 6 og iPhone 6s Plus.


Jailbreaking er beregnet til avancerede brugere af iPhone, iPad og iPod touch, og er ikke egnet til den gennemsnitlige bruger. Der er mange grunde til, at du ikke bør jailbreak, herunder den potentielle indførelse af sikkerhedsproblemer, mindre pålidelig iOS-oplevelse, og måske vigtigst, potentialet for, at Apple nægter garantiservice og support til en enhed med en aktiv jailbreak installeret.

De, der er komfortable med de risici, der er forbundet med jailbreaking, kan følge instruktionerne nedenfor for at jailbreak iOS 9 med Pangu ved hjælp af en kompatibel iPhone, iPad eller iPod touch-tilstand.

Sådan Jailbreak iOS 9 på iPhone, iPad, iPod Touch med Pangu

I øjeblikket kører Pangu-værktøjet i Windows, men en OS X-version forventes snart at blive frigivet til Mac.

  1. Download Pangu jailbreak værktøjet herfra
  2. Åbn appen Indstillinger og gå til "Tryk på ID og adgangskode" og drej adgangskoden OFF (dette er midlertidigt, du vil være sikker på at genaktivere dette senere)
  3. Stadig i appen Indstillinger skal du gå til "iCloud" og deaktivere "Find My iPhone" - dette er også midlertidigt, og du vil gerne tænde dette igen, når du er færdig
  4. Skift Airplane Mode til ON-positionen
  5. Slut iPhone til en computer med iTunes, og foretag en sikkerhedskopiering med kryptering aktiveret til iTunes
  6. Start Pangu-appen, der er downloadet i det første trin, og klik på knappen Start, følg vejledningen på skærmen for at fuldføre iOS 9-jailbreaket

Du skal give Pangu adgang til dine enheder Fotos under processen. Når jailbreaket er afsluttet, vil iPhone eller iPad genstarte, og du finder det velkendte brune Cydia-ikon på enhedens startskærm.

Husk, at brugere kan fortryde et jailbreak ved at gendanne en enhed fra sikkerhedskopier til iTunes.

Da Pangu for øjeblikket er begrænset til Windows, skal Mac-brugere være afhængige af en virtuel maskine eller vente til Mac-frigivelsen af ​​softwaren, som sandsynligvis kommer snart. Hoveder op til iPhoneHacks for at få oplysninger om processen på Windows.