Sådan kontrolleres CPU-temperaturen online

Hvis din CPU-temperatur bliver for høj, kan du beskadige din computer eller få den til at lukke automatisk. Ofte stiger CPU-temperaturen fra at køre for mange processer på samme tid. Hvis du holder øje med din CPU-temperatur, får du spor om, hvad der får temperaturen til at stige, og hvilke programmer du skal og ikke skal køre på samme tid. Mens du ikke kan kontrollere din CPU-temperatur direkte fra Internettet, kan du finde nogle gode software-downloads til at kontrollere den fra dit skrivebord, hvoraf nogle er gratis.

Trin 1

Vælg en CPU-temperatursoftware, der passer til din computer og præferencer. Sørg for, at den valgte software passer til din computers operativsystem og tilgængelig hukommelsesforbrug.

Trin 2

Læs brugeraftalen, hvis webstedet har en, inden du downloader den nyeste version af softwaren. Sørg for at forstå, hvordan du er og ikke har tilladelse til at bruge softwaren.

Trin 3

Klik på "Download" eller en anden lignende knap, og følg vejledningen på skærmen gennem softwareinstallationsprocessen. Når downloadet er afsluttet, og du har gemt programmet et let at finde sted på din computer, skal du genstarte computeren for at afslutte installationen.

Start CPU-temperaturkontrolprogrammet og indstil dine præferencer. Med nogle programmer kan du vælge at konstant vise temperaturen i proceslinjen, eller du kan bare vælge at vise temperaturen, når du åbner programmet.