Gendan diskplads på en Mac ved regelmæssigt at rydde ud ~ / Downloads

Se det screenshot? Det er min Macs Downloads-mappe, der måles i en kæmpestor 26.18GB og tigger om sletning. Jeg er en smuk klog person, men jeg har på en eller anden måde forsømt at jævnligt slette indholdet af ~ / Downloads, og det voksede til at inkludere over 7.000 filer og forbruge 10% af mit samlede diskplads.


Her er den værste del om dette: Størstedelen af ​​dette rum blev optaget af musikfiler, herunder sange, der allerede er blevet tilføjet til iTunes. Med andre ord havde jeg unødigt to kopier af tonsvis af musik. Ups. Dette er sandsynligvis en situation, som mange af jer kan forholde sig til med downloadede filer; måske er de dmg, pkg eller zip-filer, der allerede er blevet brugt eller installeret, eller gamle filmfiler, der er blevet set, billeder, der ikke længere er nødvendige, eller musik og andre mediefiler, der ikke længere er nødvendige.

Du kan nemt kontrollere din egen Downloads folder, den er i brugerens hjemmemappe og er tilgængelig via Finder via sidebjælken, navigerer i filsystemet eller ved at gå til "Gå" menuen og vælge "Downloads" som sådan:

Skan bare indholdet af ~ / Downloads / og spørg dig selv, er dette nødvendigt? Kan jeg skraldes med disse ting? Sorter det efter filstørrelse i Listevisning for at hjælpe med at indsnævre det største uønsket:

Hvis du ikke er helt sikker, kan du altid sikkerhedskopiere indholdet af Downloads-mappen til en ekstern harddisk for at tjene som en kopi, bare hvis du derefter fjerner den fra Mac-harddisken for at gemme primær diskplads. Dit valg, brug dit skøn ved sletning af filer, men generelt er der ikke brug for digital rod, når du ikke længere har brug for en fil. Du må ikke blive overrasket, hvis du opdager mappen for at være enorm i en diskpladsgendannelsesscanning med en app som OmniDiskSweeper, som viser dig, hvor pladsen skal hen, og hvor du kan fokusere på filfjernelse for at få en del af den pågældende diskkapacitet igen.

Historien om historien her er ikke glem at kontrollere din ~ / Downloads folder fra tid til anden, det vokser meget mere, end du ville forvente. Hvis du vil have en super hurtig måde at gøre dette på, og kontroller den samlede størrelse af Downloads-mappen, er dette tip fantastisk: Tryk på Command + Mellemrum for at komme ind i Spotlight, skriv "Downloads" og derefter Kommando + jeg for at hente vinduet Get Info. Dette viser dig den størrelse, der er taget op af Downloads, samt det samlede antal filer i mappen.