Næste iPhone med Force Touch Displays under produktion

Apple har startet produktionen af ​​den næste generation af iPhone-modeller, som skal udstyres med Force Touch-skærmfunktioner, ifølge en ny rapport fra Bloomberg. Force Touch kan registrere forskelle i mængden af ​​tryk på displayet, hvilket giver forskellige interaktioner som følge heraf.


Bloomberg-rapporten ser ud til at bekræfte en tidligere rygte fra Wall Street Journal om optagelse af den nye displayteknologi på iPhones.

I øjeblikket er Apple Watch det eneste Apple-produkt med en Force Touch-skærm, selvom samme Force Touch-teknologi også bruges på nye MacBook og MacBook Pro-glasskinner. Force Touch-funktionerne tilbyder en række handlinger afhængigt af, hvor en fast presse anvendes, og udfører handlinger, der spænder fra at slette meddelelser til at indkalde en ordbogsdefinition. Force Touch-skærmen og trackpads tilbyder også fysisk feedback til brugeren.

Bortset fra tilføjelsen af ​​Force Touch, forventes den næste iPhone at have samme design og 4, 7 "og 5, 5" display tilbud som eksisterende modeller.

Andre rygter tyder på, at den kommende iPhone, som kan kaldes iPhone 6s og iPhone 6s Plus, vil tilbyde bemærkelsesværdige forbedringer til enhedens kamera, sammen med øget ydeevne gennem hurtigere behandling og hukommelse.

Ingen frigivelsestidslinje er angivet for, hvornår den næste generation af iPhone vil blive frigivet, men typisk afslører Apple nye modeller i efteråret, typisk sammen med den offentlige udgivelse af ny iOS-software. Apple har sagt, at iOS 9 vil debutere dette fald til offentligheden.