Hvordan opdaterer jeg mit kabelmodem?

Kabelmodemet er den vigtigste kilde til internetforbindelse, der serveres af din internetudbyder. For at opretholde en hurtig forbindelse til Internettet skal modemet opdateres med jævne mellemrum. Dette kan også hjælpe med at løse forbindelsesproblemer, der opstår uden advarsel fra tid til anden, hvorfor det er vigtigt, at du nulstiller modemet ved at følge disse enkle trin.

Trin 1

Træk kabelmodemets strømkabel ud af strømkilden. Vent i 15 sekunder, før du tilslutter det igen.

Trin 2

Tænd modemet. Hvis enheden har en nulstillingsknap (normalt placeret bag på enheden), skal du holde den nede i mindst 30 sekunder, før du frigiver den. Normalt kan der trykkes på modemknappen med din finger, selvom nogle modemer skal nulstilles ved hjælp af en lille nål for at holde knappen nede. Dette opdaterer modemindstillingerne og fornyer forbindelsen.

Trin 3

Sørg for, at LED-indikatorerne for "strøm" og "internetforbindelse" lyser konstant. Afhængigt af mærket af kabelmodem, du har, kan lysene have forskellige etiketter.

Trin 4

Hvis dit kabelmodem er tilsluttet en router, skal du frakoble Ethernet-kablet, der forbinder de to enheder, tage modemet ud af strømkilden og nulstille enheden. Frakobl routeren fra strømkilden, og vent i mindst 45 sekunder. Tilslut det igen, og vent på, at routeren initialiseres.

Trin 5

Åbn en webbrowser, og se om internethastigheden forbedres. Hvis disse trin ikke gav positive resultater, skal du muligvis genstarte computeren. Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til internettet, eller forbindelsen overhovedet ikke forbedres, kan der være et serviceafbrydelse i dit område. Ring til din internetudbyder for yderligere instruktioner.

Kontroller, om de Ethernet-kabler, du bruger, er defekte eller ikke fungerer. Hvis de er, skal du udskifte dem. For at vide, om kablet fungerer eller ej, skal "Ethernet" -porten (eller noget lignende) på kabelmodemet have fast lys, hvilket betyder, at det registrerer et Ethernet-kabel. LAN-porten på din computer skal også have gule eller orange blinkende lys, der indikerer, at kablet fungerer.