Sådan indsættes flere billeder i maling

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Maling (software)

  • Digitale billeder eller internetadgang

Paint er ethvert brugervenligt program, der findes på mange pc'er med Windows-operativsystemer. Med en simpel grænseflade og et arbejdsområde, der giver brugerne mulighed for at tegne, indsætte tekst, figurer og billeder, er det ideelt til at lave webbannere og beskære og ændre størrelse på fotos. Mange mennesker bruger endda maling til at lave hjemmelavede videoer som dem, der ses på populære videodelingswebsteder.

Åbn Paint på din computer. Udvid det hvide arbejdsområde ved at klikke på kanten og trække.

Vælg de billeder, du vil indsætte i Paint.

Hvis du importerer dine billeder fra internettet, skal du klikke på et af dem i din browser og vælge kopi.

Vælg "Indsæt" i maling. Billedet, du klikkede på, indsættes i programmet. Hvis du importerer dit billede fra en fil på din computer, skal du vælge "Indsæt fra" og vælge det billede, du vil medtage. Dit billede indsættes i det øverste venstre hjørne af dit arbejdsområde.

Klik på billedet, og træk det væk fra venstre side af skærmen. Alle billeder indsættes i venstre hjørne, så du skal give dig plads til dit andet billede.

Gentag trin tre og fire for at indsætte dit andet billede. Gentag trin fem ud over trin tre og fire, hvis du indsætter mere end to billeder.

For at omarrangere dine billeder, når de er i dit arbejdsområde, skal du klikke på knappen "Vælg" og tegne et felt omkring hvert billede et ad gangen. Mens billedet er valgt, skal du trække billedet til det rette sted.