Sådan får du gratis ting fra PlayStation Store

Sonys annoncerer sin PlayStation 3-konsol som mere end bare at spille videospil. En vigtig komponent i udvalget af funktioner giver PlayStation Store brugerne mulighed for at downloade nyt indhold fra Internettet. Butikken tilbyder spil, tilføjelser til spil, film, systemtemaer og forskellige andre typer filer. De fleste af disse downloads koster rigtige penge, du kan finde nogle gratis ved at kigge i de rigtige områder.

Tænd din PlayStation 3, og log ind på din systemkonto. Du skal have en konto registreret til online brug for at downloade fra butikken. Hvis din konto ikke er registreret, vil systemet automatisk guide dig gennem registreringsprocessen, når det er nødvendigt.

Rul i menulinjen til højre for at finde kolonnen "PlayStation Network" og gå ned til "PlayStation Store" -muligheden. Tryk på "X" for at vælge det. Butikken indlæser og viser forskellige typer downloads.

Vælg knappen "Demos" for at se gratis prøveversioner af spil. Tjek området "Tilføjelser" for udvidelser til spil, du allerede ejer, hvoraf nogle er gratis. Se under "Temaer og baggrunde" for downloads, der ændrer udseendet på systemmenuen. Gå ind i "Media" sektionen for videoklip.

Rul gennem PS3-butiksfortegnelser i det afsnit, du vælger. Prisen på den fremhævede vare vises i informationspanelet til venstre på skærmen. Kig efter den fil, du vil have vist som "Gratis", og vælg den med "X" -knappen.

Læs emnebeskrivelsen, der dukker op, og tryk på "Download" for at begynde at gemme filen på dit system. Når downloadet er afsluttet, skal du forlade butikken ved at sikkerhedskopiere flere gange med "O" -knappen og finde filen under den korrekte kolonne i PS3's hovedmenu. Tilføjelser til spil vises ikke i systemmenuen, men indlæses automatisk, når du spiller det spil, der bruger dem.

Tips

Sony tilbyder en "PlayStation Plus" abonnementsplan, der giver medlemmerne et øget udvalg af gratis downloads og demoer samt andre rabatter. Butikken markerer produkter, der deltager i programmet, med et gult plustegn på hjørnet af deres ikoner. Fra og med 2011 koster dette abonnement $ 49,99 i et år eller $ 17,99 i tre måneder.