Fejlfinding ved synergi Fejl: ADVARSEL: Fejl ikke at oprette forbindelse til server: Timed Out

Jeg bruger Synergy til at dele en enkelt mus og tastatur mellem flere Mac'er og pc'er. For nylig tilføjede jeg en ny maskine til opsætningen og var frustreret over at opdage, at Synergy klienten på den nye maskine netop nægtede at oprette forbindelse til serveren, uden nogen forsøg ville jeg straks få den følgende fejlmeddelelse:
WARNING: failed to connect to server: Timed Out

Alt er konfigureret korrekt med hensyn til indstillinger på alle klienter og serveren, så hvad gjorde jeg for at rette op på denne fejl?

Skift værtsforbindelsen-til navnet fra værtsnavnet til maskinens IP-adresse, og øjeblikkeligt Synergy tilsluttet og alt fungerede som normalt.

Jeg ved ikke rigtig hvorfor, hvorfor meddelelsen "Timed Out" blev vist, da det selvfølgelig ikke engang forsøgte en forbindelse, men alligevel skifter klienten til at oprette forbindelse til værts IP fungerer fint. Dette skete ved hjælp af Synergy-klienter og servere, der kørte 1.3.1. Hvis du løber ind i en timeout-fejl med Synergy, skal du tjekke dine logfiler og prøve denne løsning. Du kan tjekke dine synergyd-fejlmeddelelser ved at åbne logfilen synergyd.log enten manuelt i konsol, terminal eller gennem synergykm.

Synergy er efter min erfaring den bedste platforme kompatible løsning til at dele et tastatur og en mus. Hvis du kun bruger Mac OS, kan du også dele et tastatur på tværs af flere Mac'er ved hjælp af Teleport, hvilket undertiden lettere kan installeres, men jeg er stadig delvis til SynergyKM til Mac.