Emachines strømforsyningsproblemer

Emachine var et firma, der lavede billige computere; det blev købt af Gateway i 2004. Generiske billige computere kaldes også emachines. Der har været mange problemer med emachine-computere. Da fortjenstmargener på computere er små, køber mange emacheproducenter dele af lavere kvalitet, som har en tendens til at fejle for tidligt. De fleste af disse fejl synes at være isoleret til strømforsyningsfejl og bundkortfejl.

Strømforsyning eller bundkort

Emachines strømforsyningsproblemer

Strømforsyningen giver strøm til alt inde i en computer såvel som enheder, der er tilsluttet USB-porte (universal seriel bus). Dette gør det vanskeligt at fortælle, om strømforsyningen går dårligt, eller om noget trækker for meget strøm, hvilket får strømforsyningen til at lukke ned.

Fejlsymptomer

Manglende strømforsyninger kan forhindre din computer i at tænde, lukke den straks efter tænding, slukke efter opvarmning og genstarte tilfældigt. Da bundkortfejl kan vise de samme symptomer, er det ofte meget vanskeligt at afgøre, om det er en svigtende strømforsyning eller et svigtende bundkort. Strømforsyninger er billigere og lettere at udskifte, så det giver mening at udskifte strømforsyningen først, hvis du ikke er sikker.

Overophedning af strømforsyninger

Strømforsyninger er berygtede for overophedning; den første ting, du skal gøre, før du udskifter strømforsyningen, er at rengøre computerens blæsere og ventilationsåbninger. Sørg også for, at alle dine køleventilatorer er i drift, og at du har korrekt afstand omkring din computer.

Udskiftning af strømforsyninger

Hvis du overvejer at udskifte din strømforsyning, bør du overveje at udskifte den med en strømforsyning på 400 watt eller derover. Du kan købe disse online for mindre end $ 40 (se ressourcer). Bare sørg for, at det er den rigtige type, og at den nye strømforsyning passer i din computerkasse.

Udskiftning af din strømforsyning

Strømforsyninger er nemme at udskifte og kan udføres af alle med en stjerneskruetrækker og et færdighedsniveau. Tag bare computeren ud, fjern siden, tag ledningerne ud af strømforsyningen til bundkortet og drev, skru skruerne, skru den dårlige strømforsyning ud, sæt din nye strømforsyning i, og sæt ledningerne i. Inden du udskifter strømforsyningen, skal du kontakte producenten for at se, om du kan få den udskiftet gratis.