Sådan uploades en musikfil til en MP3 URL

Hvis du er en musikproducent, har et band eller bare har optaget en sang alene, kan du måske uploade din musik online. Der er forskellige måder at gemme MP3 online på, afhængigt af dine behov. Hvis du simpelthen har brug for at være vært for filen alene og give folk et downloadlink, er der mange nemme og hurtige tjenester at bruge; ellers vil du muligvis have et websted, der giver dig feedback på din musik. Uanset hvad du har brug for, tilbyder de fleste helt gratis MP3-hostingløsninger.

Soundcloud

Trin 1

Gå til Soundcloud-webstedet (se Referencer).

Trin 2

Klik på "Upload & Send".

Trin 3

Klik på "Vælg filer", find derefter din MP3, vælg den og klik på "Åbn". Dit lydspor begynder at uploades; du kan redigere detaljerne, mens de indlæses.

Trin 4

Indtast detaljerne for din sang og kunstner i de angivne rum. Indtast din e-mail-adresse, og indtast derefter e-mail-adresserne på de personer, du vil distribuere dit spor til, i de angivne felter.

Klik på "Jeg er enig", og klik derefter på "Gem spor." Åbn din e-mail-konto, og klik på bekræftelseslinket for at bekræfte, at du er menneske. Du får derefter et link til din MP3 online.

FileDropper

Trin 1

Gå til FileDropper-webstedet (se Ressourcer).

Trin 2

Klik på "Upload fil", og find derefter din MP3, der skal uploades. Dobbeltklik på den for at vælge den og starte uploadprocessen.

Klik på tekstfeltet "URL" for at fremhæve teksten. Tryk på "Ctrl" + "C" for at kopiere MP3-linket. Distribuer dette til venner eller familie for at dele dit MP3-link.

MP3-upload

Trin 1

Gå til webstedet MP3-upload (se Referencer).

Trin 2

Klik på "Vælg fil."

Trin 3

Find din sang på din harddisk, vælg den, og klik derefter på "Åbn".

Trin 4

Klik på "Upload!" for at starte uploadprocessen.

Klik på linket for at fremhæve det, tryk på "Ctrl" + "C" for at kopiere det, og distribuer derefter dette link til venner.