Hvordan man fortæller, om nogen er medlem på Match.com

Match.com tilbyder to medlemsmuligheder: gratis og betalt. Begge medlemsniveauer inkluderer profiler, der kan tilpasses, og modtager kampe. Imidlertid er det kun de nuværende betalende abonnenter og brugere, der indløser et flere dages gratis prøveabonnement, kan svare til potentielle kampe eller sende "blink". Hvis et medlem opsiger deres abonnement, men ikke opsiger sit medlemskab, vender profilen tilbage til et gratis medlemskab og vises stadig i søgeresultaterne. Selvom din blændende e-mail muligvis lokker et gratis medlem til at abonnere, kan betalte medlemmer muligvis skrive hurtigt tilbage. Spot betalte medlemmer gennem en proces med eliminering og omhyggelig inspektion af deres profil og din konto.

Scan profilen for "Sidste login" -dato. Selvom nogle profiler med uger gamle login-datoer kan tilhøre alvorlige medlemmer, der venter på kommunikation, advarer måneder-gamle datoer dig normalt om forladte medlemskaber.

Tjek din "Forbindelser" -liste. Når et medlem sender et kys eller svarer på en e-mail, vises han som en forbindelse. Find forbindelser på den øverste værktøjslinje på din Match.com-kontoside. Klik på "Alle forbindelser." Hver forbindelse viser et foto og viser, om han eller du har startet en kontakt. For eksempel kan noten lyde: "Han blinkede til dig." Hvis det andet medlem indledte kontakten, har han et betalt medlemskab.

Hvordan man ved, om nogen er medlem på Match.com

Læs profilen omhyggeligt for verbiage, der opmuntrer e-mail-kontakt eller specificerer den foretrukne tone. Medlemmer med messaging-evner peber nogle gange deres beskrivelse med referencer som "Jeg besvarer alle e-mails" eller "E-mail mig; lad os tale "eller" Send mig ikke en e-mail, hvis du bare er her for at spilde tid. "

Se efter returkvitteringer. Match.com tilbyder en e-mail-læsningsfunktion som en opgradering. Hvis et medlem åbner din besked, har hun et aktuelt betalt abonnement. Medlemmer sendt til gratis prøvemedlemmer vises også her, men deres korrespondance slutter efter flere dage, medmindre de abonnerer.

Hvordan man ved, om nogen er medlem på Match.com

Graviter mod fremhævede profiler. Ikke alle abonnentprofiler er fremhævet i grønt, men alle disse iøjnefaldende profiler kræver en betalt opgradering. Således henleder funktionen altid opmærksomhed til en nuværende abonnent.