Sådan beskyttes din bil mod EMP

EMP, eller elektromagnetisk puls, blev engang holdt hemmelig fra det civile rige, men pryder nu historierne om science fiction og action-thrillere. EMP er et almindeligt resultat af en nuklear eksplosion, men kan også testes af EMP-simulatorer. At møde en EMP for den gennemsnitlige person er yderst usandsynlig. Størstedelen af ​​EMP-aktiviteten sker ved test af atomvåben eller med EMP-simulatorer, der anvendes til test af EMP-effekter. Mens man engang troede, at en EMP ville ødelægge en bils motor, har forskning fundet, at størstedelen af, selv moderne, biler i værste fald vil stoppe og genstarte.

Trin 1

Sørg for, at bildæk holdes ved standardtryk, hvilket holder gummiet fra de dæk, der isolerer bilen fra jorden. Dette har vist sig at beskytte næsten alle biler, også nye modeller, fra EMP inden for simuleret og nuklear forskning.

Trin 2

Kontroller bilens karosseri for at bestemme, hvor meget der er glasfiber. Glasfiberkarrosserier på biler har en tendens til at vise større effekt fra EMP inden for forskning og simulering sammenlignet med metalkarosseribiler.

Undgå at køre langs områder med store mængder metal omkring bilerne. Områder med meget metal, såsom massive beskyttelseslister langs nogle smalle motorveje, kan øge effekten af ​​EMP på nærliggende biler.