Sådan downloades skrifttyper til WordPad

Uanset om du ønsker at krydre dine dokumenter, eller du vil justere udseendet på dokumentet, så det passer til en bestemt stil, kan tilføjelse af skrifttyper til WordPad hjælpe dig med at forme dine dokumenter, så de passer til dine behov. Du kan finde et væld af gratis skrifttyper fra online fontdatabaser. Det er nemt at tilføje skrifttyper til WordPad - der er ingen software at installere eller indstillinger til at finjustere.

Trin 1

Download dine ønskede skrifttyper fra en online fontfildatabase. (Se ressourcer.) Når du har downloadet skrifttyperne, skal du bruge et ekstraktionsværktøj som Winzip eller Winrar til at udtrække skrifttyperne.

Trin 2

Åbn skrifttypemappen på din computer. Du kan få adgang til skrifttypebiblioteket via Kontrolpanel (Start / Windows-knap> Kontrolpanel> Skrifttyper) eller via "Denne computer" / "Computer" (Start> Denne computer / Computer> Lokal disk> Windows> Skrifttyper).

Vælg de downloadede skrifttypefiler, og træk dem derefter til skrifttypemappen - du kan også kopiere og indsætte dem der. Start eller genstart Wordpad for at begynde at bruge de nyligt tilføjede skrifttyper.