Sådan overføres 8 mm video til en computer

Elementer, du har brug for

  • 8 mm videobånd

  • Computer

  • Videokamera eller båndoptager

  • Kamerakabel

  • Videoredigeringssoftware

  • Videooptagelsesenhed (hvis nødvendigt)

8 mm video refererer til forskellige typer videokassettebånd, herunder Video8, Hi8 og Digital8 og MiniDV-formaterne. Disse bånd digitaliseres typisk til digitale videofiler, så de kan gemmes, afspilles og arkiveres på computeren. Den digitaliserede optagelse kan bruges til at brænde den originale 8 mm optagelse til DVD. Videofilerne giver også nem adgang til kompatible afspilningsindstillinger ved hjælp af forskellige videospilsoftware og multimedieafspillere og gadgets.

Sæt båndet i et kompatibelt båndoptager eller videokamera i “VCR” -tilstand.

Sæt 8 mm båndet ved hjælp af båndoptageren eller videokameraet. Tryk på knapperne "Afspil", "Stop", "Pause", "Spol tilbage" og "Hurtig fremad" for at kontrollere indholdet af båndet og sæt det til begyndelsen for at forberede det til digitalisering.

Tilslut bunken eller kameraet til computeren ved hjælp af det passende RCA- eller USB-kabel.

Åbn dit videoredigeringsprogram, og lav et nyt projekt. Angiv et projektnavn til din fil.

Klik på knappen "Capture" i din videoredigeringssoftware. Mens dets placering afhænger af det anvendte videoredigeringsprogram, findes dette typisk under menuen "Filer". Vent til "Capture-vinduet" vises på computerskærmen.

Foretag en testafspilning ved at trykke på "Afspil" -knappen i dit båndoptager eller kamera. Optagelserne afspilles i "Capture-vinduet", hvis dækket eller kameraet er korrekt tilsluttet computeren.

Tryk på "Nu", "Optag", "Optag" eller en hvilken som helst lignende knap for at bekræfte digitaliseringen af ​​optagelserne, der afspilles af båndet eller kameraet. Knappenavnet afhænger af det anvendte videoredigeringsprogram.

Tryk på "Stop" i "Capture-vinduet" eller "ESC" fra computerens tastatur for at afslutte optagelsesprocessen for de optagelser, der overføres fra båndet til computeren. Hver fanget fil gemmes i en relevant mappe, der findes i dit videoredigeringsprograms redigeringsgrænseflade.

Fortsæt med at optage alle optagelser, der er beregnet til digitalisering, ved at cue videoen på dit bånd og trykke på digitaliseringsknappen i dit "Capture-vindue." Tryk på "Stop" eller "ESC" for at afslutte hver optagelsesproces.

Tips

Digitalisering af optagelser fra båndet til computeren kræver optagelse i realtid. For eksempel, hvis du har brug for at tage en 1-timers optagelse i et bånd, kræver dette 1 times optagelsestid for at digitalisere hele båndets indhold.

Advarsler

Hvis du bruger et gammelt videokamera eller båndoptager til processen, har det muligvis ikke USB-kablet, der let kan forbinde det til computeren. I et sådant tilfælde har du brug for en videooptagelsesenhed, der kan forbinde kameraet eller kameraet til computeren.