Sådan tilslutter jeg min surroundlyd og kabelboksen

Da kabel-tv begynder at sende kanaler i high definition, har du nu flere muligheder end nogensinde før for at få den bedst mulige billed- og lydkvalitet til dit hjemmebiografsystem. En af de bedste måder at nyde lyden fra dine kabelprogrammer er at tilslutte lyden til et surroundlyd-stereoanlæg. Der er flere måder at køre lyden fra din kabelboks gennem din surroundlyd afhængigt af tv'et og de forbindelser, du vil bruge.

HDMI-tilslutninger

Trin 1

Opsæt tv, kabelboks og stereoanlæg tæt på hinanden. Normalt har et hjemmebiografsystem alle komponenter i et let tilgængeligt kabinet.

Trin 2

Sæt et HDMI-kabel i HDMI-udgangen på kabelboksen. Sæt den anden ende i en HDMI-indgang på dit HDTV.

Undersøg dit tv-hjælpelydoutput og dit stereolyd-stereo-input for at afgøre, om de begge har RCA-porte eller HDMI-porte. Tilslut det korrekte kabel til fjernsynsudgangen og surroundlydindgangen.

Ingen HDMI

Trin 1

Anbring fjernsynet, stereoanlægget og kabelboksen i samme konfiguration som i afsnit 1.

Trin 2

Sæt komponentkabler i din videoudgang på kabelboksen. Sæt den anden ende af kablerne i en komponentvideoindgang på dit fjernsyn.

Sæt RCA-kabler i lydudgangsportene på kabelboksen. Sæt den anden ende af RCA-kablerne i stereoets ekstraindgange. Når du tænder fjernsynet, skal du tænde stereoanlægget for at lytte til lyden.