Sådan kontaktes nyhedsbureauer

Nyhedsbureauer er undertiden afhængige af hverdagens borgere for nyhedskilder. Hvis du har oplysninger om en kommende begivenhed eller er vidne til noget, du synes er nyhedsværdigt, kan du kontakte nyhedsbureauer for at sprede budskabet. De fleste nyhedsbureauer tilbyder forskellige måder at komme i kontakt med.

Besøg nyhedsbureauets hjemmeside. De fleste nyhedsbureauer har en "kontakt os" sektion på deres hjemmeside. Hvis webstedet tillader det, skal du udfylde formularen til indsendelse af nyhedshistorien online. Hvis ikke, skal du være opmærksom på telefonnummeret og / eller e-mail-adressen, der er angivet for folk til at indsende nyhedshistorier og tip.

Hvis du prøver at kontakte en avis eller et blad, skal du bladre igennem et nummer for at se efter kontaktoplysningerne til nyhedskontoret, som ofte er foran eller bag på publikationen.

Send en e-mail til den angivne e-mail-adresse til din specifikke nyhedshistorie. Mange agenturer, især større, har flere e-mail-adresser til forskellige typer historier. Vælg den e-mail-adresse, der passer bedst til din historie. I din e-mail skal du tilføje en emnelinje for at udløse nyhedsbureaus interesse, f.eks. "Tip til nyhedshistorie: Lokal mand går ekstra mile" eller noget, der gnister deres interesse, så de åbner og læser din e-mail. I e-mail-kroppen skal du beskrive begivenheden eller situationen i et eller to afsnit og give dit navn og kontaktoplysninger, så en reporter kan følge op med dig, hvis det er nødvendigt.

Ring til nyhedskontoret ved hjælp af telefonnummeret på agenturets websted eller i en publikation. Bed om at blive overført til den relevante person for at rapportere en nyhedshistorie. Når du er forbundet med den rigtige person, skal du fortælle ham en kort oversigt over din nyhedshistorie og efterlade dit navn og kontaktoplysninger.

Du taler muligvis ikke med en rigtig person med det samme, især hos større bureauer. Hvis dette er tilfældet, skal du efterlade en kort, men detaljeret beskrivelse sammen med dit navn og kontaktnummer på agenturets telefonsvarer.

Send et brev til den adresse, der er angivet på nyhedsbureauets websted eller publikation. Hold brevet under en side langt. Øverst skal du skrive dit navn og dine kontaktoplysninger efterfulgt af en kort beskrivelse af begivenheden i en sætning. Derefter detaljerer begivenheden i et par afsnit, og slut brevet med et forslag om at kontakte dig for yderligere detaljer. Underskriv brevet i bunden.

Send nyhedshistorien til dine sociale mediekonti. Hvis nyhedsbureauet har en konto på den samme sociale medieplatform, skal du sende den en besked eller "tagge" den i dit indlæg for at få opmærksomhed.

Tips

Hvis du sender en pressemeddelelse eller anden reklamemeddelelse, skal du medtage et link til begivenheden eller firmaets websted, som nyhedsbureauet kan offentliggøre. Medtag også et tilbud fra en relevant kilde eller deltager i pressemeddelelsen, som nyhedsbureauet kan offentliggøre.