Ny MacBook Pro 15 "Hi-Res skærm sammenligning

Her er en god side-by-side sammenligning, der viser den synlige forskel mellem den nye MacBook Pro hi-res skærm option og standard displayet. Den nye 2010 MacBook Pro 15-model med valgfri højopløsningsskærm, der kører ved 1680 × 1050, sidder til venstre sammen med en ældre MacBook Pro med standard 15 "display, der kører 1440 × 900 til højre. Bemærk de ekstra synlige billeder og oplysninger på skærmen med høj opløsning.

Tak Andrew for at pege os på billederne over på MacRumors fora, tjek tråden, hvis du vil se fuld opløsning skud. Den originale plakat har dette at sige om skærme:

1) Den forskel i beslutningen er meget mærkbar ; især websteder med en masse tekst eller billeder; hvis stedet har meget hvidt rum og de ikke er kodet for at forblive sammen, så er der endnu mere hvidt rum.

2) Farven er okay, men lysstyrken virker lidt svagere end den ældre anti-blænding; Jeg har begge indstillet til samme lysstyrke, og begge er blevet kalibreret med en Huey Pro.

3) De vertikale synsvinkler sutter stadig; det er et TN-panel, så jeg er ikke overrasket ligner den ældre. Jeg forsøgte at tage et billede af dette, men min P & S er også en POS.

4) Horisontale vinkler er også som den ældre. Jeg tog et billede, men det gør jeg ikke, hvis du kan fortælle, men høj opløsning ser en smule gul ud fra højre

Det er værd at nævne, at begge MacBook Pro'erne i billederne også er den antiglare skærmmodel, hvorfor den sorte bezel og glasset ikke ses. Faktisk kan du ikke få en ny MacBook Pro 15 "med en antiglare skærm, medmindre du også får den højeste skærmopgradering. Den klassiske glas og sort bezel skærm er dog tilgængelig på både standardopløsning og HD-modeller.

Hvis du køber en ny MacBook Pro, tilbyder Amazon de nye modeller med 3% til 5% rabat Afhængigt af modellen, med fri fragt inkluderet.

Opdatering: Også fra MacRumors, her er et billede af den nye MacBook Pro 15 "high-res anti-glare matte skærm version versus den nye MacBook Pro standard res glossy version.