Sådan aktiveres viderestilling af opkald eksternt

Viderestilling af opkald er en funktion, der er tilgængelig på de fleste telefoner. På enhver telefon, der muliggør viderestilling af opkald, kan en bruger indtaste en funktionskode, som leveres af luftfartsselskabet, der videresender opkald til et andet nummer. Nogle operatører giver også en bruger mulighed for at få fjernadgang til funktionen til viderestilling af opkald på deres telefon. Fjernaktivering af viderestilling af opkald er nyttigt for dem, der har mistet eller stjålet deres mobiltelefon, eller dem, der har behov for at viderestille opkald til en kontortelefon efter åbningstiden.

AT&T

Trin 1

Ring til det nummer, der er leveret af AT&T. Dette nummer varierer efter region og kan fås via det lokale AT & T-kontor eller på 1-888-944-0447.

Trin 2

Indtast det tilmeldte telefonnummer, og indtast det personlige identifikationsnummer, som AT&T leverede ved registrering af tjenester, når du bliver bedt om det. Hvis du har glemt dit pinkode, skal du ringe til 1-800-944-0447.

Trin 3

Indtast funktionskoden givet af udbyderen. Dette nummer vil være 72 på øst - eller vestkysten eller 73 for alle andre områder.

Indtast det nummer, som telefonen skal videresendes til, efterfulgt af "#." En bekræftelse giver brugeren besked om, at forward er vellykket.

Verizon

Trin 1

Ring 1-888-294-1618 fra enhver berøringsfarvet telefon.

Trin 2

Indtast telefonnummeret på den telefon, der skal videresendes.

Trin 3

Indtast pinkoden til viderestilling af opkald, og derefter "#". PIN-nummeret leveres af Verizon, når tjenester er oprettet. Hvis PIN-nummeret er glemt, skal du ringe til 1-800-483-4224 fra en fasttelefon eller * 611 fra en Verizon-mobiltelefon.

Indtast det nummer, som telefonen skal videresendes til. Vent på bekræftelse, og læg derefter på.