Konverter nemt en PDF til DOC-fil gratis fra hvor som helst med Zamzar

PDF-filer er generelt ikke beregnet til at blive redigeret, men hvad sker der, hvis du har et pdf-dokument, som du vil redigere med noget som Word eller Pages? Eller hvad hvis du har brug for at konvertere en PDF til en Doc-fil, så du kan foretage nogle få ændringer? Den nemmeste ting at gøre er at konvertere PDF'en til en .doc-fil, og mens der er masser af betalte apps, der tilbyder at gøre dette til dig, kan du gøre det gratis fra enhver Mac, Windows eller Linux-pc ved hjælp af andet end din webbrowser og gratis gratis konverteringsværktøj ZamZar.

Hvis du bare skal konvertere en PDF eller to, mens du bevarer tekst og billeder fra dokumentet, er det nok den bedste vej at gå, da den er gratis og er meget nem at bruge, selv om der er nogle begrænsninger.

  1. Gå til ZamZar.com og upload PDF-filen
  2. Vælg "doc" som det filformat, der skal konverteres til, indtast din e-mail-adresse og klik på "Konverter"
  3. Zamzar sender dig et link til at downloade den konverterede fil

Konvertering er bedst med PDF-filer, der næsten er helt tekst med minimal formatering, selv om pdf-filer, der indeholder billeder eller kompleks formatering og layout, virker så godt, hvis det ikke er perfekt. Generelt er jo mere komplekst PDF-layout og -fil, jo mere sandsynligt er du at ende med en DOC-fil, der har skævformateringsproblemer, det gælder især lpdf-filer. Betyr det, at du skal kigge efter en anden løsning end ZamZar? Det vil være op til dig, men jeg har ikke set nogen PDF til Word Doc konverteringsværktøj, der er perfekt, og formatering er næsten altid tabt i nogen grad, og for mig betyder det, at du bliver nødt til at lave nogle redigeringer til layout dig selv. Da de alle synes at fungere det samme og har samme quirks, tror jeg ikke, det er værd at betale for en konverteringsapp, men du kan have en anden oplevelse.

Det er også værd at overveje at konvertere PDF-filen til et JPG eller et andet billedformat, hvis du ikke behøver at udskrive det resulterende dokument. Dette kan gøres gratis med Preview i Mac OS X, og konvertering til billeder har tendens til at bevare oprindelsesfilens layout og udseende helt. PDF docs kan også konverteres til ePub ret nemt, samtidig med at layout og formatering opretholdes.