Sådan installeres Microsoft Ole DB-udbyder til SQL Server

Microsofts OLE DB-udbyder er en valgfri tilføjelse til Microsoft SQL Server-softwaren, som er designet til softwareudviklere til at skrive applikationer, der gør det muligt for klienter, der er tilsluttet en SQL-server, at få adgang til og gennemse de metadata og forespørgseldata, der er gemt af Microsoft SQL Server. Den er ikke installeret som standard sammen med den grundlæggende SQL Server-installation og skal downloades separat fra Microsofts websted. Microsoft opretholder downloads til versioner af OLE DB designet til både SQL Server 2005 og SQL Server 2008.

Trin 1

Gå til den relevante Microsoft-download-side, der er linket til "Referencer".

Trin 2

Rul ned på siden, indtil du finder sektionen med overskriften "Microsoft Core XML Services." Det er cirka halvvejs nede på siden 2008 og tæt på toppen af ​​siden 2005. Klik på downloadlinket, og kør den downloadede fil.

Søg på samme side efter afsnittet "Microsoft SQL Server [2005/2008] Analysis Services [9.0 / 10.0] OLE DB Provider." Det er tæt på toppen af ​​siden 2008 og omkring halvvejs nede på siden 2005. Der vil være tre downloadlink - "X86-pakke" til 32-bit versioner af Windows, "X64-pakke" til 64-bit versioner og "IA64-pakke" til Intel Itanium-versioner. Download den relevante version, og kør den downloadede fil for at installere Ole DB Provider.