Sådan tilsluttes en trådløs bærbar computer til et tv

Elementer, du har brug for

  • Passende interfacekabler (S-Video, VGA, DVI eller HDMI)

  • Passende kabeladapter

  • Grafikkort, der understøtter flere skærme

Trådløse bærbare computere kan være en bekvem måde at få adgang til internettet på farten, men de små bærbare computerskærme er ikke ideelle, når du udfører bestemte opgaver såsom streaming af video fra Internettet. Tilslutning af en trådløs aktiveret bærbar computer til en tv-skærm er en måde at se videoer og andre applikationer fra en bærbar computer på en større skærm. Tilslutning af en bærbar computer til et tv er en relativt enkel proces, men det kræver, at du har de relevante kabler og muligvis en adapter, afhængigt af de tilgængelige forbindelser på din computer og tv.

Anbring din bærbare computer ved siden af ​​dit tv, og inspicer den bærbare computers tilgængelige videoporte. Næsten alle bærbare computere har en VGA-port, mens nogle muligvis også har S-Video, DVI eller HDMI.

Undersøg de tilgængelige videoindgangsport på dit tv, og find ud af, om din bærbare computer og dit tv har nogen fælles porte. Nogle nyere HDTV'er har VGA- eller PC In-porte, mens S-Video og HDMI er mere almindelige.

Tilslut din bærbare computer til dit tv ved hjælp af kabeltypen på enhver port, som de to har til fælles. For eksempel, hvis din bærbare computer har en VGA-port, og dit tv har VGA-indgang, skal du slutte et VGA-kabel til din bærbare computer og derefter tilslutte den anden ende til dit tv. Hvis tv'et og den bærbare computer begge har HDMI-porte, skal du bruge et HDMI-kabel. Hvis enhederne ikke har nogen fælles porte, skal du gå videre til trin 4.

Tilslut et VGA-kabel til VGA-porten på din bærbare computer.

Tilslut en kabeladapter til den anden ende af VGA-kablet, der konverterer forbindelsen til en type, der accepteres af dit tv. For eksempel, hvis din bærbare computer kun har en VGA-udgang, men dit tv accepterer DVI, skal du bruge en VGA til DVI-adapter i slutningen af ​​VGA-kablet.

Tilslut et andet kabel til adapteren, og sæt derefter den anden ende af det andet kabel i tv'et. I eksemplet fra trin 5 skal du slutte et DVI-kabel til den ene ende af VGA til DVI-adapteren og derefter tilslutte den anden ende til dit tv.

Tips

Hvis dit grafikkort ikke understøtter flere skærme, kan du ikke bruge et tv som en sekundær skærm.

En VGA-, DVI- eller HDMI-forbindelse giver et billede af højere kvalitet end en S-Video-forbindelse.