Sådan downloades PS2-spil og brænd dem

Lige siden udgivelsen af ​​Sonys PlayStation 3 har det ældre PlayStation 2-system langsomt sunket ned i forældelse. Derfor er der færre PS2-spil på markedet. Spillere, der har brug for en erstatning for deres yndlingsspil, opdager muligvis ingen eksemplarer er tilgængelige. Heldigvis tilbyder flere hjemmesider PS2-spilfiler - kaldet "ISO'er" - til download på computeren. Dette gør det muligt for PS2-ejere, der er på udkig efter en hurtig sikkerhedskopi af deres spil, for at downloade og brænde filerne til en DVD. Bedst af alt, disse sider er gratis, og spillene stilles til rådighed af generøse spillere fra hele verden.

Download af en PS2 ISO

Åbn din foretrukne webbrowser, og naviger til et PS2-spildownloadsite efter eget valg. Da de fleste websteder, der tilbyder PS2-spil til download, er forumbaserede, skal du oprette en konto - normalt udført gratis - før du kan få adgang til downloads.

Gå til sektionen spildownloads på webstedet, og rul derefter gennem de forskellige indlæg, indtil du finder et spil, du vil downloade. Klik på linket.

Følg downloadlinkene i forumindlægget. De fleste PS2 ISO'er er blevet uploadet til online-lagringssteder som Rapidshare eller Megaupload, fordi deres store størrelse gør dem vanskelige at gemme på nogen anden måde.

Følg instruktionerne for dig, når du kommer til online-lagerpladsen, der indeholder den fil, du vil downloade. Du bliver normalt nødt til at indtaste en række tal og bogstaver for at bevise, at du er menneske, og vent derefter hvor som helst fra 30 til 60 sekunder, før et downloadlink vises.

Klik på downloadlinket, når det er vist, og angiv derefter en placering på harddisken, hvor du vil gemme PS2 ISO-filen. Når du har alt, som du vil have det, skal du klikke på "Gem", og download starter.

Gentag trin 3 til 5 efter behov. Fordi de fleste PS2 ISO'er er mere end fire gigabyte i størrelse, vil du måske opdele dem i flere dele med WinRAR, hvilket gør det lettere for dem at administrere. Når alle filerne er downloadet, skal du pakke ISO-filen ud til den ønskede placering på din harddisk. Du er nu klar til at begynde at brænde PS2 ISO til en disk.

Brænde spillet til en disk

Åbn dit foretrukne dvd-brændingsprogram.

Vælg den mulighed, der giver dig mulighed for at brænde en billedfil til en disk. Dette vil normalt være mærket "Skriv billedfil til disk", men kan også være mærket noget lidt anderledes afhængigt af dit program.

Indsæt din tomme DVD i computerens DVD-brænder.

Klik på knappen "søg efter fil" under afsnittet "kilde" i dit DVD-brændingsprogram, søg derefter efter og vælg den ISO-fil, du downloadede i afsnit 1. Klik på "Åbn" for at føje den til den kø, der skal brændes til DVD'en. .

Klik på knappen "Brænd", når du har sørget for, at "Destination" er indstillet til DVD-drevet, der indeholder din tomme DVD. Dit DVD-brændingsprogram brænder nu PS2 ISO til DVD'en.