Hvordan finder jeg ud af det gratis, hvis nogen er død?

Tiden kommer til alle, at vi "kaster vores dødelige spoler" og videregiver fra dette liv, men hvis du vil vide, om en bestemt person er død, kan det være svært. Ikke alle får en nekrologmeddelelse om deres bortgang, og selvom de gør det, kan en sådan meddelelse være svær at finde. Heldigvis opretholder Social Security Administration en gratis og let tilgængelig database med næsten alle dødsfald i USA.

Trin 1

Besøg websiden for Social Security Death Index (SSDI).

Trin 2

Indtast oplysningerne om den person, du søger efter, i SSDI-søgefeltet. Brug ikke de andre søgefelter, der vises på den samme side.

Søg ved hjælp af personens personnummer, hvis det er tilgængeligt, da det er den mest præcise søgning muligt. Hvis ikke, skal du søge på deres navn. Hvis du er usikker på stavningen af ​​deres efternavn, skal du bruge rullemenuen til at vælge "Soundex" eller "Metafon" (prøv begge), som vil se efter stavevariationer. Ellers skal du bruge indstillingen "Præcis".

SSDI-søgningen returnerer oplysninger om personens død, herunder det fulde navn og de steder, de boede, da deres sociale sikringskort først blev udstedt, og på tidspunktet for deres død.

Brug "Avanceret søgning" til mere sofistikerede søgninger. Du kan finjustere dine søgeresultater ved at indtaste fødsels- eller dødsdatoen eller opholdsstaten. Du kan endda søge uden at indtaste et efternavn, selvom dette har tendens til at producere store lister med søgeresultater, medmindre fornavnet er meget usædvanligt.