Sådan rackmonteres stereoudstyr

Rackmonteret lydudstyr udføres almindeligvis i professionelle lydapplikationer, hvilket gør det nemt at flytte udstyr fra sted til sted uden at skulle frakoble alt udstyr og derefter samle det igen på det nye sted. Rackmonteret stereoanlæg i hjemmet er ikke så almindeligt, men har fordele, såsom at minimere vibrationer, der kan påvirke lydkvaliteten, og gøre det let at flytte stereoanlægget, hvis du nogensinde skifter adresse.

Trin 1

Saml stativbeslaget, hvis det ikke allerede er bygget.

Trin 2

Fastgør rackmonteringsørene til alt udstyr, du har, som følger med det, såsom cd-optagere, DAT-maskiner, strømforsyningsenheder og professionelle kassettedæk.

Trin 3

Brug hylder til det udstyr, der ikke har rackmonterede ører.

Trin 4

Tæl antallet af huller i rackmonteringen, og find ud af, hvor mange pladser dit udstyr har brug for. Lille gear kræver et enkelt mellemrum (tre til fire huller), mens standardudstyr kræver seks huller, og større gear kan kræve 12 huller.

Trin 5

Monter først forstærkeren tæt på toppen, så varmen fra forstærkeren ikke påvirker andre komponenter. Efterlad seks frie huller over forstærkeren, så varmen har plads til at sprede sig.

Trin 6

Monter strømforsyningen nær bunden, medmindre du har en Furman-enhed med lys, i hvilket tilfælde den skal monteres øverst på stativet med seks ledige pladser under, efterfulgt af forstærkeren. Når du skruer enhederne ind i stativet, skrues toppen af ​​ørerne først ind og derefter bunden.

Trin 7

Rack resten af ​​gearet ved hjælp af rackmonterede ører eller hylderne. Anbring ofte anvendte stykker nær midten og ofte anvendte stykker i bunden.

Trin 8

Vend stativet rundt og tilslut kildekomponenterne til forstærkeren ved hjælp af standard RCA- eller XLR-kabler.

Sæt enhederne i strømforsyningen.