Sådan tilføjes den franske ordbog til Microsoft Word

Microsoft Word er et tekstbehandlingsprogram, der er en del af MS Office-pakken. Denne serie af kontorproduktivitetsprogrammer bruges over hele verden og har som sådan evnen til at blive brugt på mere end et sprog. Skaberne af dette program mente, at en bruger undertiden har brug for evnen til at skrive mere end et sprog uden at skulle ignorere alle de forkert stavede ordindikatorer (for ikke at nævne muligheden for at stavekontrol, uanset hvilket sprog der skrives). På grund af dette har Microsoft tilføjet en lang række sprog, som en bruger kan vælge.

Trin 1

Klik på "Start" -knappen eller Windows-ikonet i nederste venstre hjørne af skrivebordet.

Trin 2

Klik på "Alle programmer" for at få vist en liste over alle programmer. Rul ned, indtil du finder "Microsoft Office."

Trin 3

Fremhæv "Microsoft Office" -mappen ved at flytte markøren hen over den eller dobbeltklik på mappen i menuen. Dette viser en liste over kommandoer. Fremhæv eller klik på "Microsoft Office-værktøjer."

Trin 4

Klik på "Microsoft Office Language Settings" for at åbne et kommandovindue med de tilgængelige sprog til Office-programmerne.

Rul gennem de tilgængelige sprog, indtil du finder fransk (Frankrig). Klik på sproget for at vælge det, og klik derefter på knappen "Tilføj". Hvis du ønsker at ændre standardredigeringssproget, skal du klikke på rullemenuen og vælge det sprog, du vil skrive på. Klik på "OK" for at gøre ændringerne permanente.