Sådan fejlfindes en Brother GX 8250 elektrisk skrivemaskine

Brother GX8250-skrivemaskinen “Display Mode” viser den linje, du lige har skrevet, før du udskriver den, så det er nemt at foretage rettelser, mens du arbejder. Den computerbaserede tekstbehandler og printer har generelt erstattet skrivemaskiner som Brother. Imidlertid er bærbare skrivemaskiner som GX 8250 perfekte til at piske ud og skabe en hurtig, professionel etiket eller konvolut. Dårlig udskrivning og korrektion af ydeevne er nogle af problemerne med GX8250.

Udskift båndet, hvis udskriftskvaliteten forringes ved at flytte holderen til midten af ​​pladen med mellemrumstasten og åbne topdækslet. Hold kassetten med begge hænder, og løft kassettens forside op og ud. Fjern hele kassetten ved at flytte den mod pladen.

Spænd båndet i den nye kassette ved at dreje fødeknappen på kassetten mod uret. Juster derefter pilen på kassetten med pilen på kassetteholderen. Skub kassetten ind i holderen, og tryk den ned. Det skal klikke på plads. Tag yderligere slæk med hjulet, luk dækslet og tryk på "Kode" og "Nulstil" "Q" for at flytte holderen på plads. Prøv jobbet igen.

Udskift korrektionstapen, hvis den ikke udsletter ordentligt. Flyt holderen til midten, og hæv dækslet. Fjern kassettebåndet ved at følge det første trin, og træk derefter begge korrektionstape-spoler af.

Før det nye bånd gennem den venstre styr bag båndstyret og ud gennem den højre styr. Den klæbende side af båndet skal vende mod pladen. Fastgør føderspolen til stiften til venstre og fastgør optagespolen til stiften til højre. Drej derefter optagespolen mod uret, indtil et lille bånd vindes op. Udskift derefter kassettebåndet, og luk dækslet. Tryk på "Kode" og "Nulstil" "Q" for at flytte transportøren på plads. Prøv jobbet igen.