Sådan bruges AmpliTube 3 med Logic Pro 8

Elementer, du har brug for

  • Guitar

  • USB-kabel til guitar

AmpliTube 3 er en alsidig forstærkeremulator til Mac OS X og Windows, der fungerer både som en enkeltstående applikation og som et plug-in til digitale lydarbejdsstationer som Logic Pro 8. Ved hjælp af AmpliTube kan du slutte din guitar til din pc og generer de samme typer forvrængning og forstærkning, som du ville få fra en rigtig forstærker med fuldt tilpasselige indstillinger. AmpliTube-softwaren fungerer problemfrit med Logic Pro 8.

Installer AmpliTube på din computer. Indsæt installationsdisken i dit CD / DVD-ROM-drev, vælg installationsikonet (vises på skrivebordet), og følg vejledningen på skærmen. Ud over at installere AmpliTube som et program i din "Applications" -mappe, vil installationsprogrammet placere den relevante plugin-fil inde i din "Audio Units" -mappe, så du automatisk kan få adgang til den fra Logic.

Tilslut en guitar til din computer. Du kan bruge ethvert analogt instrument, men elektriske guitarer fungerer bedst. For at tilslutte din guitar skal du bruge et USB-guitarkabel (som har et USB-stik på den ene side og et 1/4 "TRS-kabel på den anden side) eller et lydinterface (eksternt lydkort) med et standardgitarkabel.

Åbn Logic Pro 8, og åbn menuen Lydindstillinger ved at vælge "Filer> Indstillinger> Lyd". Vælg din USB-enhed (angivet med navnet på grænsefladen eller kablet) i lokalmenuen "Enhed", så Logic genkender din guitar som din primære input.

Opret et optagelsesspor. Klik på knappen "Spor" i dit hovedprojektvindue, og vælg "Ny". Når pop op-menuen vises, skal du klikke på boblen, der vises ved siden af ​​"Audio". Lydspor optager lag til analog instrumentering, mens software Instrumentspor er udpeget til digital instrumentering. Når du opretter dit spor med succes, vises der et langt vandret rum på tværs af din skærm.

Få adgang til dit AmpliTube-vindue. Klik på menuen "Vindue" øverst på skærmen, og vælg "Mixer". Når dit virtuelle mixebræt vises, skal du finde dit nye spor på kanalstrimlen (angivet med det samme nummer, der vises i venstre kolonne i dit hovedprojektvindue) og klikke på "Indsæt." Rul musen til "Lydenheder" og vælg "AmpliTube 3" for at få adgang til dit AmpliTube-vindue.

Opsæt din virtuelle forstærker. Brug knapperne på skærmen til at justere individuelle parametre, f.eks. Lydstyrke, panorering (venstre mod højre positionering), diskant (høje frekvenser), bas (lave frekvenser) og frigivelse (den hastighed, hvormed dine strummede toner forsvinder). For at navigere mellem forskellige fabriksindstillinger skal du klikke på knappen "Forudindstillet browser". For at gemme dine egne indstillinger skal du klikke på knappen "Gem" og indtaste et navn.